Lankový systém zábradlí

Umakovshop - Nabízíme polotovary pro nerezové, skleněné a kované zábradlí , kované brány. Bránové príslušenství pro posuvní samonosné, kolečkové, křídlové a garážové brány a pohony. Schody, stříšky, prosklení.


Vše v nejvyšší kvalitě a za příznivé ceny. Kontakt na provozovatele: Umakov CZ s.

Lanko nerez - AISI 3- mm průměr, uvedená cena za metr platí při odběru 1m. Profesionální komponenty pro nerezové zábradlí. V této sekci nabízíme dále i montované zábradlí , konzoly a uchycení do stěn, madla kocovky, klouby, sloupky, sestavy.


Nerezový lankový systém. Systém zahrnuje řadu komponentů - koncovky. Pro nerezové zábradlí s lankovou výplní nabízíme lanka a lisovací terminály.


Ukončení terminálů může být o oko nebo vidlice s čepem.

Nabízíme i oka s vrutem nebo krátká a dlouhá oka s pravým metrickým závitem. Součástí systému jsou i napínací matice, šroubky k terminálům, držáky na lanka pro trubku či jekl, podložku . Nabízíme kompletní systém nerezových komponentů k sestavení různých druhů zábradlí. Zábradlí si nakonfigurujete z pohodlí domova. K sestavení zábradlí je důležité vybrat druh výplně jako např.


Následně si můžete vybrat buď kotvení shora nebo z boku. Veškerý kotevní materiál . Treláže a nerezový lankový systém - KRAUPNER FLEXX. Hlavními klady stavebnicového systému je příznivá cena, snadná dostupnost, jednoduchá montáž, široká využitelnost a variabilita. Právě výplň zábradlí je asi tím nejcharakterističtějším . CABLETECH - lankové systémy pro stavebnictví a architekturu.


Mnohostrannost, stabilita a mimořádný design dělají lankové systémy ideálním materiálem pro interiéry a exteriéry. Tyto materiály poskytují architektuře výjimečný. Ukázková fotografie produktu.


Na tomto principu funguje i více viditelný Hrotový systém-Bodce.

Lankový systém je díky své konstrukci minimálně pohledově viditelný, tedy jej . Ochranný systém proti jiřičkám. Nejnovější Nejnižší ceny Nejvyšší ceny. Díky tomuto druhu zazelenění plochy,můžete zpříjemnit prostor objektu a zároveň pokud je třeba,aby bylo dodrženo při projektu .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.