Journeyman x450

Vyberte si z katalogu nejlepší čtyřkolky ATV, SSV a Quad. Pracovní, nákladní, sportovní a dětské čtyřkolky CFMOTO a SMC jsou tu pro Vás. Cena obsahuje: černá ocelová kola, pneu 2 silný naviják, homologované tažné zařízení, víceplátnové pneu, víceprvkové odpružení, přední a zadní ocelový nosič. Journeyman Gladiator X4EFI AKCE.


Technické informace: Kapacity a rozměry : Benzinová nádrž: litru.

Olej motorový: litru. Srdcem nového Gladiatora X4je modifikovaný motor z bestselleru X5EFI, který přináší v této kategorii dosud nevídaný výkon a kroutící moment a díky absenci rozběhové spojky i výrazně rychlejší nástup akcelerace. V motoru tepe píst z modelu Xa novinka je silnější než modely s motorem 500ccm. První letmé seznámení s novým Gladiatorem X4v prodloužené verzi s posilovačem řízení.


Nejlepší a nejvýkonnější Blade všech dob v sobě spojuje. Za málo peněz nejvíc muziky! Recept na zaručený úspěch?


Zamíchejte kvalitu, dostupnost, výkon, inovace, parádní design a navrch dejte skvělou cenu.

Rázem máte nejprodávanější čtyřkolku ČR a SR několik let po sobě. S cenou třístovky, výkonem pětistovky a technologií osmistovky . Návod k použití a údržbě. Varianty: CFMOTO X4-EFI (CFORCE 450). Poznámka: některé údaje uvedené v tomto manuálu se mohou lišit v závislosti na konkrétním provedení stroje.


Fotografie a obrázky jsou pouze ilustrační. Kompletní technické údaje . Pomalu se scházíme v Žamberku. Okolo sedmé hodiny večer vyrážíme do rumunské vesnice Borlova, kde máme objednaný penzion.


Expedice se účastní nový prototyp Gladiator X4, X55 dvě X RX5a SMC Jumbo 720. Pokud rumunské podmínky povolí připojení k . Samozřejmě, že k takovému testování se nedostane každý import, CF Moto pečlivě vybírá, kam těch několik kusů pošle. Ze strany CF Mota jde o projev velké důvěry ke svému importérovi, . Výbava: tažné zařízení, alu kola, bílé SPZ, zadní box, 4X4.


Možnost splátkového prodeje. Homolagace čtyřkolky: Pracovní TEU 1(žluté značky) Homolagace čtyřkolky: Pracovní TEU.

Zcela nový výkonný 4ccm motor bez rozběhové spojky Variator CVTECH - Made in Canada - s motorov.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.