Hotel krystal evropská

Náš tříhvězdičkový hotel nabízí obchodní klientele i turistům kvalitní ubytování. K dispozici je více než 2pokojů, apartmánů a tzv. Rodinných pokojů“, z nichž témeř polovina je nově zrenovovaných.


Hotel Krystal v Praze 6. Cena za ubytování již od 6Kč. Tříhvězdičkový hotel Krystal sídlí na poklidném místě na okraji chráněného přírodního území Divoká Šárka, km od historického centra Prahy.

Kvalitní a levné ubytování v Praze. Je vhodný jak pro turistické skupiny, studentské pobyty, vědecké konference, kongresy a firemní semináře, tak pro běžnou turistiku. Ubytování v klidné části Hodonína poblíž centra města, blízko rakouských a slovenských hranic. Podívejte se, co dnes vaří dobrého.


Kromě ubytování v Praze. Sport centrum evropská s nabídkou bohatého sportovního vyžití - pro hosty hotelu sleva. Podle evidence nemovitostí vlastní pozemek větším podílem Univerzita Karlova a menším (asi čtvrtinovým) ČVUT.


Leží v samotném srdci moravského Slovácka při hranici se Slovenskou republikou a Rakouskem. Ideální poloha mezi centrem města a letištěm Václava Havla - Ruzyně.

V blízkosti chráněného přírodního území Divoká Šárka a koupaliště Džbán. Nová stanice metra linie A je vzdálena jen 1m od hotelu. Luhačovice, Kategorie: -hotel s celoročním ubytováním. Restaurace, Lobby bar, Česká hospůdka, . Složení pokojů: -dvoulůžkové -apartmán pro 2-osoby. Pohostinství : -restaurace -salónek -letní terasa.


Pavel Štěch, Zdeněk Volmann (Vojenský projektový ústav) Realizace: zjišťujeme José Martího Praha Foto: Dan Friedlaender. Vienna House Diplomat Prague. Czech Republic, Prague, Půlkruhová.


Evropě drží první místo mezi agenturami pro on-line rezervaci hotelů. Při rezervaci pobytu Vám nebude . Nabízíme ubytování v jednolůžkových až třílůžkových pokojích a apartmánech s vlastním sociálním zařízením, lednicí, televizí se satelitním příjmem a. V záběru stanice metra Nádraží Veleslavín, stanoviště autobusů a vpravo svítí skromná staniční budova železniční stanice Praha - Veleslavín, koleje jsou vidět také. Vpravo odbočuje ulice Kladenská.


Osvětlená Evropská třída směr Červený. Old Towwn Square - km, Wenceslas Square - km, Lesser Town - Charles Bridge - km, Main Railway Station - km, Džbán Open-air bathing lake - natural swimming lake - 5m, Divoká Šárka golf - 1km, Divoká Šárka swimming pool - km, Šestka Shopping Center - km, Sport Center Evropská - 3Meters . GPS: N 48° 51′ 1″ E 17° 7′ 17″. Kontaktní osoba: Jaromír Horňák.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.