Gallet des 117 sainttropez

Je jako stvořená pro sušení ovoce a . Popis a specifikace ↓Ke stažení. Disponuje dvěma teplotami a délkami sušení, ventilátor vzduchu zaručuje rovnoměrné výsledky. Je přímo stvořená pro sušení ovoce a zeleniny, hub, masa či bylinek. Sami si však podle sušených potravin můžete.


Příkon sušičky ovoce (W): 500.

Regulace teploty: ANO Provedení výrobku: bílá barva. Je ako stvorená pre sušenie ovocia a zeleniny,. Sušičky potravin se hodí pro ty, kteří mají na konci léta přebytky ze zahrádky. Sušení je šetrný způsob uchování živin z ovoce a zeleniny.


Jablečné křížaly v zimě potěší. Některé sušičky jsou určeny i pro domácí sušení masa, těstovin nebo květin. Počet sušících plátů: 5. Sušenie ovocia, zeleniny alebo aj mäsa nie je vôbec nič nového.

Je vybavena ochranou proti přehřátí. Její ventilátor vzduchu zaručuje stejnoměrné vysoušení. Ve výbavě má sušících plat. Nastavení výšky je variabilní. Plata a víko jsou vyrobeny z průhledného plastu a vy tak můžete . Prezrite si aktuálne akcie, zľavy, výpredaje, diskusiu, názory a recenzie, porovnanie cien.


Objavte najlepšie ceny na slovenskom internete. Podobné fráze: gallet saint tropez des 11 des 1saint tropez, susicka ovoce gallet des 1saint tropez , susieka ovoce gallet des 1saint tropez, susicka ovoce gallet des 1saint tropez, susicka ovoce gallet des 1saint tropez, gallet des 1saint tropez doprava zdarma, susicka gallet saint tropez des 11 gallet . Suszarka do grzybów, owoców, warzyw, ziół i kwiatów z pięcioma sitami i mocy 500W. K tomu je určeno speciální jemné síto, které je součástí balení.


Zobacz inne Suszarki do warzyw i owoców, najtańsze i najlepsze oferty. Spolehlivý pomocník pro sušení ovoce, hub, masa či bylinek. Vládne pěti variabilními průhlednými pláty o průměru 33.


Obchod overený zákazníkmi. Gallet Saint Tropez DES 1Pdf User Manuals.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.