Olej na kuchynskou desku

Desku lehce zbruste jemným smirkem, očistěte vysavačem a hadříkem a následně na ni z obou stran i na hrany naneste vrstvu oleje. Za základní ošetření lze považovat tři vrstvy oleje. Pracovní desky do kuchyně bývají z tvrdého dřeva jako je . Mam zkusenost s olejem Behandla z Ikea a planuju ho i koupit, ale necham si poradit , vi-li nekdo o produktu v obdobne cenove relaci (L za cca 15-).


Desku z masivu pravidelně napouštějte olejem. Lněný olej pro údržbu desek z masivu.

Desku otírejte textilií navlhčenou ve vodě nebo saponátu, který neobsahuje abrazivní složky, pak osušte čistou textilií. Menší skvrny lze z desky odstranit houbičkou namočenou ve vodě či v jemném mýdlovém roztoku, . Nátěr se vyznačuje zvláštní tvrdostí a odolností povrchu a má velmi snadnou údržbu. Odpuzuje vodu a nečistoty. Uzavřenou plechovku můžete skladovat měsíců, po otevření měsíců. Abyste předešli riziku samovznícení, očistěte použité štětce ve vodě a namočte také použitou textílii.


Vhodné pro nábytek z neupraveného dřeva nebo naolejovaný dřevěný nábytek používaný v interiéru a pro pracovní desky z masivního dřeva. Olej na pracovní desky Hornbach 7ml: doručení domů nebo na prodejnu.

Nákup bez rizika: dní na vrácení. Nejprve očistěte pracovní desku lehkým zbroušením, setřete a zbavte ji veškerého prachu. Pomocí štětce naneste na desku malé množství oleje a rovnoměrně ho rozprostřete. Následně plochu setřete čistým hadříkem nepouštějícím chlupy a ujistěte se, že olej na dřevě tvoří souvislou vrstvu. Dobrý den, chtěl bych se zeptat, je-li k dostání nějaký olej k ošetření masivní pracovní kuchyňské desky, kterým by bylo možno desku (buk) případně tónovat do tmavší barvy.


Olej na dřevĕné kuchyňské pracovní desky linek je vhodný jak na lakované tak i nelakované nebo pouze přebroušené dřevěné povrchy. Zvyšuje povrchovou odolnost dřevěných ploch a způsobuje vodovzdornost a odolnost proti zašpinění. Ideální je přidávat vrstvu oleje na dřevo každých měsíců a máte jistotu. Nátěr s kombinací oleje a vosku – speciálně vyvinutý k úpravě povrchu nábytku a pracovních (kuchyňských) desek ze dřeva! Nejlepší je samozřejmě nějaká sdílená dlouhodobá zkušenost.


Tato dubová pracovní deska je tady let a takto vypadá po intenzívním používání. Vidíme, že tady vedle je kuchyňský dřez a . Woca - olej na dřevěné kuchyňské pracovní desky přírodní barva l. Vhodný pro konečnou úpravu kuchyňských . Naši mají kuchyň z Ikey a pracovní desku masivní dub. Když to kupovali tak jim k tomu doporučili olej , kterým se to má ze začátku natřít několikrát.


Předtím jsme taky měli desku z masivního dřeva nebyl v tom žádný problém.

Naopak, když se do toho něco zažere tak se to přebrousí a je jako nová. Prodyšný olej na pracovní desky a nábytek PNZ - ARBEITSPLATTEN-ÖL umožňuje dřevu dýchat, je vlhkostně regulační, odpuzuje vodu a nečistoty. Po nátěru pronikne hluboko do ošetřovaného dřeva a poskytuje mu dokonalou ochranu.


Jedná se o produkt na přírodní bázi. Je bezpečný pro dětské hračky . Povrch ošetřený Top olejem se dobře ošetřuje.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.