Papírové prostírání do restaurace

V duchu firemní identity. Na prostírání se může promítnout firemní logotyp, slogan, firemní barevnost, Vaše stálé menu, fotografie interiéru, fotografie objektu, perokresba . Hledáte osvěžení zaběhnutého způsobu prostírání stolu? Jste rozhodnuti investovat pár desítek haléřů pro lepší pocit Vašich hostů?


Uvedené ceny jsou platné pro . Na výběr je z několika barev, lze tedy barevně sjednotit s ubrusem, svíčkami, kelímky a jinými dekoracemi.

Papírová prostírání s gramáží 5 a gr. Ihned k odeslání Doprodej. Mrkněte na šablony, které jsem vyladil pro vaši domácnost, kavárnu či restauraci. Do této kolekce patří vysoce kvalitní ubrousky textilního charakteru v rozměru 40x40cm, , banketová role z celulózy šířky 40cm a délky 120cm, jednorázové prostírání rozměru 31x42cm a praktická kapsička na příbory s dvouvrstvým bílým ubrouskem 39x23cm. Nechte se inspirovat a . Vlastníte restauraci , stánek či jinou provozovnu?


Chcete svou činnost rozšířit o rozvoz jídla? Chystáte svatbu, recepci, dětskou oslavu, grilování nebo třeba studentskou party?

Na nabídku gastro a party zboží se specializujeme již od samotného založení naší firmy. Ubrousky s potiskem, Největší e-shop s ubrousky. Pokud hledáte rozetky, ubrousky, prostírání , nebo ubrusy s vlastním potiskem, tak jste právě na správném místě.


Nezaleží na tom, jestli potřebuje jen pár set kusů na jednorázovou akci, nebo sta tisíce pro síť restaurací. Každý ubrousek je samostatně zabalen do papírového sáčku. Potisk se realizuje na . Kvalitní papírové prostírání TORK burgundy v rozměru 31x42cm s ochranou fólií. Jednoduché a pohodlné řešení jak zlepšit vzhled prostřeného stolu.


Barva: burgundy Materiál:. Tork Jednorázové papírové prostírání burgundy 500ks 31x42. KATRIN Kvalitní a jemný toaletní papír. DROGERIE Nakupujte drogerii na našem webu Všechno Vám dovezeme až do Vaší restaurace či.


Možnost vyzvednutí po výzvě k odběru nebo zaslání SMS. Prostírání Tarrington House Bambus Lem 40x31cm béžové 1ks. Ideální do italských restaurací , pizzerií, ale i do tradičních českých restaurací.


Rozetky PREMIUM 9cm bordo 500ks. Kč bez DPH (13Kč s DPH) Není na skladě.

Přesto, že řada restaurací nyní využívá papírové prostírání , které snižuje náklady na pořízení a údržbu, v celé řadě restaurací se stále plátěné prostírání používá. Your browser does not currently recognize any of the video formats available. Podložka vhodná jako prostírání do restaurací nebo domů. Stolní prostírání Go Organic! Jednoduchý, ale učinný figl, jak pozvednout restauraci o třídu výš!


Mohou se například zarýt návštěvníkům do paměti, zaujmout pozornost hned na první pohled a pro nejmenší máme přichystanou speciální edici. Už žádné rozházené lžíce po .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.