Cetris fasáda

Cementotřískové desky pro stavebnictví. Přiznaná svislá i vodorovná spára mezi deskami min. Kliknutím na jednu položku níže vyberte, na jaký typ objektu má být fasáda aplikována.


Povrch desek Cetris je hladký, přírodně šedý, nebo nabarvený v široké škále barevných odstínů ( Cetris Finish). Opracování desek Cetris se provádí řezáním, .

Nízkonákladová dřevěná fasáda - Duration: 1:53. Fasáda je tváří každého domu. Hliníkový montážní systém pro montáž zavěšených odvětraných fasád vyvinutý pro použití cementotřískových, sádrovláknitých, vláknocementových a ostatních fasádních desek na bázi dřeva, kovu a keramiky. Provětraná nebo také i odvětraná fasáda , samonosná fasáda , . Německu se nestačí ohánět. Suchá a čistá fasáda s novými silikonovými omítkami Ceresit.


Jsou nehořlavé, mrazuvzdorné, odolné proti houbám a plísním a dokonale izolují. Já mám z Cetrisu obložené podhledy na přesahu střechy.

Na druhém baráku je to pouze Cetris nařezaný na stejné formáty, přiznané spáry a natřené pouze fasádní barvou. Tím přirozeně ušetříme finální . Tepelná izolácia v lete – tepelný útlm fasády znižuje prehrievanie interiéru v lete. Zavesená fasáda – eliminuje poveternostné účinky a udržiava . CETRIS BASIC je základní deska. LEVNĚJI NEŽ ZE ZÁVODU - DOVEZEME KAMKOLIV. Montujeme kdekoliv na území České republiky.


Sádrokartony Karel Richter. Ahojte, je tu niekto kto ma na dome odvetranu fasadu? Pripadne nejaky stavebnik ktory taketo fasady realizuje? Kvalitní stavební materiály pro střechy, fasády a izolace od největšího prodejce stavebních materiálů v ČR.


Budeme z toho dělat část podtřeší a pravděpodobně celou garáž. U Cetrisu nás odradila potřeba objednat naráz přes 50ma cena u vybraného typu byla okolo. Ahoj ja som z SR ale mame cembrit uz cca rokov a velka spokojnost.


Aktualne som ho chcela davat znova na fasadu, ale pre jeho cenu som si to rozmyslela. Idem do africkeho dreva tali cena 100e. Taky som si dala rozpocet a to drevo som si .

Discover (and save!) your own Pins on Pinterest. Máte obavy, aby Vaše fasáda nebyla znečištěna sprejem či fixami? Toto je možné docílit antigraffitickou (protisprejerskou) ochranou.


Zvedená cena je za celou desku.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.