Svitici naramky

Nabízíme barevný mix i jednobarevné svítící náramky po 50ks nebo 100ks v tubě. Mix barev - červená, zelená, modrá, žlutá, oranžová a bílá, včetně spojek. Spojka slouží k propojení svítící tyčinky do náramku. Balení po 100ks svítících tyčinek v tubě.


Nejprodávanější svítící tyčinky - nejširší použití.

Poštovné PPL pro 1- 3ks náramků je Kč . Párty brýle a svítící doplňky). Svítící tyčinky lightsticks mix s háčkem 25ks. Expresní doručení, nejnižší ceny, největší skladové zásoby v ČR. Hledáte svíticí náramky ? U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba porovnat ceny a ušetřit. Fosforové svítící náramky hned v pěti různých barvách.


Stačí zlomit a tyčinka se rozzáří.

Zlomení totiž odstartuje uvnitř tyčinky chemickou reakci, díky které bude náramek dlouho svítit. V balení najdete i spojky, pomocí nichž vytvoříte nejen náramky. V každém 100ks balení jsou navíc plastové spojky na míč či květinu. Myslete na bezpečnost svých nejmenších.


Bezpečnostní náramek na ruku ochrání vaše děti na cestě do školy i domů. Po zapnutí svítí i bliká. Vybrat si můžete ze barevných variant. A to modrý, barevný, bílý a červený. Proč si vybrat jednu barvu, když můžete mít všechny!


Doba svícení cca hodin. Svítíci náramky a tyčinky pro Vaší oslavu. Spojte tyčinky a máte svítící náramek na ruku. Spojováním náramků můžete vytvořit i barevné náhrdelníky nebo větší kruhy.


Tyčinky svítí až hodin. S těmito Lightstick náramky budete doslova zářit na každé párty! Vybírat si můžete z několika barev: červené, zelené, žluté a modré.


Do poznámky k objednávce pro.

Tyto náramky se hodí na každou párty. Po ohnutí barevně svítí. Při spojení více náramků si můžete vytvořit také náhrdelník nebo jiné nápadité tvary. Máme skladem barvu červenou, zel. Tyčku ohněte a protřepte pro aktivaci světelného efektu.


Vyberte prosím variantu. Mohlo by vás také zajímat. Inzerát Svitici naramky Svitici naramky v okrese Brno-město, cena 1Kč, od Lucie Lucik na Sbazar.


Jedna z momentálně nejznámějších a nejúspěšnějších kapel na světě přivábila do pražského Edenu na třicet tisíc diváků. Hrálo se vše od starších hitů Clocks či Fix You až po skladby z posledního alba Mylo Xyloto. Fotogalerie Coldplay v Praze: lasery, balónky, svítící náramky a skvělá hudba. V našem balení je různých barev. Postupným spojováním náramků lze vytvořit i barevné náhrdelníky nebo větší kruhy.


Jako doplněk lze ke svítícím náramků dokoupit svítící čelenky, nebo svítící míč. Náramky dodáváme v následujících barvách: Mix barev, červená, modrá, zelená, bílá, fialová, žlutá, oranžová. Při objednávce uveďte do poznámky o jakou barvu máte zájem. Součástí každého náramku je plastová spojka.


Rozměr náramku: 5x200mm . Alternativní catrige,páskyAlternativní toneryArchivaceBalící potřebyBarvy.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.