Půdice

Vybírací otvory dle norem ČSN nesmějí ústit do obytných místností, sálů, učeben, skladů s hořlavými látkami apod. Půdice je nejnižší místo komínového průduchu. Pro snadnou manipulaci a čištění je výhodné, je-li čistící otvor otočen vůči připojení kouřovodu o 90°. K základním půdicovým vazbám se počítá: vratná spojka, . W (např. rodinné domky) a náhradní zdroje elektrické .

Je to nejníže umístěná část zděného komína, spojená se zemí tedy s půdou, možná proto půdice , neboť s půdou jako částí domu nemá společného nic. Necháte-li dvířka v půdici odkrytá, slouží přirozený tah komína v létě jako vysoušeč vlhkosti z místnosti, ve které je půdice usazena. Jednoduchá dírková půdice - návod. Připravíme si rovnoměrně namotaných párů a podvinek. Páry si navěsíme podle počtu udaného v podvinku.


Před samotnou prací je dobré si podvinek předpíchat jehlou pro předpichování nebo čalounickým špendlíkem . Komín sdružený, jehož průduchy mají půdice , tvořené výsuvnými uzávěrkami, pod kterými jsou průduchy napojeny na společný sběrač. Nejvýše položená, ukončující část konstrukce komína.

Svislá část konstrukce uvnitř komína s více průduchy, oddělující jednotlivé průduchy mezi. Ale setkáváme se též s kombinací paličkovaných i šitých motivů v jedné krajce. Burano Itálie, ostrov Burano, 17. Kniha je určena pro pokročilé krajkářky a krajkáře, navazuje na předchozí dva díly osvědčené autorky Lenky Malátové.


Autorka zde podrobně nevysvětluje základy, které najdete v předchozích dílech, ale zaměřuje se na objasnění půdic - výplní. Vypracovala vzorníky, na kterých lze nacvičit techniku. Doporučený materiál je . Její část od sopouchu po ústí komína je určená pro odvod spalin a část od sopouchu po půdici je určená pro jímání kondenzátu nebo tuhých částí spalin. Komínový plášť je vnější část konstrukce komína s funkcí nosnou, která přichází do styku s přilehlým nebo vnějším okolím nebo se nachází pod vnějším obkladem či . Je zřizována v nejnižším bodě komína. Nejmenší rozměr úzkého a středního průduchu je 120x2mm.


Rozměr průlezného průduchu je 450x6mm. OPRAVY PŮDIC - PŘEVRTÁNÍ, ZASLEPENÍ OTVORŮ atd. V případě opotřebované, ale přesně vyrobené půdice je možná oprava převrtáním pomocí programu,který vznikne na základě přesného proměření. Počet otvorů v řádku: 14.


Dírková půdice je přehlednější, její dokonalé . Udělejte si přehled o cenách, přečtěte si recenze a hodnocení, zjistěte dostupnost nebo najděte podobné produkty a vhodné příslušenství.

Anotace: Poraďte si s půdicemi !

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.