Měděná vazelína

Sprej 400ml Měděné mazivo od Polského výrobce Champion Color vyrábějícího produkty pro firmu Den Braven. Vysoce kvalitní mazivo je určeno pro mazání závitových a šroubových spojů, které jsou vystave. Cim mazete cepy plovoucich brzdovych trmenu?


Je to takove blbe misto na aute, ktere neni moc v pohybu, ale zato v extremnich podminkach a rado zatuhava. Slysel jsem, ze normalni vazelina tam nepatri (vyschne).

Měděná vazelína - maziva-kapaliny. Podle ceny: od nejnižší, Podle ceny: od nejvyšší, Názvu: od A do Z, Názvu: od Z do A, Nejprve produkty skladem, Kódu: vzestupně, Kódu: sestupně. Směs na metalické bázi – měděná vazelína , špičkový prostředek proti zadírání. Obyčejná vazelína do ložisek má udávanou tepelnou odolnost dejme tomu 120° C. V jednom autařským fóru tuto otázku řešili a jediný člověk, který tomu očividně rozumněl, doporučoval právě měděnou pastu.


Prý jiné vazelíny (např ta do ložisek) působením vysokých teplot vyschnou. Udělejte si přehled o cenách, přečtěte si recenze a hodnocení, zjistěte dostupnost nebo najděte podobné produkty a vhodné příslušenství.

Mazací tuk a ochranný prostředek všech tepelně zatěžovaných mechanických dílů strojů a zařízení. Nepostradatelný ve strojírenství , . Kvalita je ověřena předevší. K montážní práci na strojích, armaturách, šroubech, konektorech, vedeních a opravě ložisek. Pentosin CHF 2je syntetická, vysoce výkonná hydraulická kapalina pro dlouhodobé použití v systémech moderních automobilů.


Je vhodná pro extrémní podmínky, zaručeny jsou jedinečné schopnosti v teplotním rozmezí od -° C do 1° C. S tímhle mazivem jsem nad míru spokojen. Inzeráty medena vazelina. Bezplatná inzercia, medena vazelina predaj a inzercia. Vyberte si z množstva ponúk.


Nové kvalitní autodíly pro všechny vozy. Specializujeme se na prodej značkových tlumičů, spojek a brzd. Kdyz neni po ruce medena vazelina , tak postaci jakakoli a namichat do ni hlinikovy nebo mosazny prasek. Sribrenka v prasku je sehnatelna v barvy-laky za par korun.


Na srouby kol auta to funguje dobre. Autokozmetika v eshope AUTO KELLY SLOVAKIA, s.

Maloobchod a veľkoobchod. Eurol měděná vazelína 100g.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.