Baby ono hračky

BabyOno Edukační hračka pískací KRÁLÍČEK malý. Plyšové hračky se zvukem - jedinečné pro malé děti, jemné na dotek, zvuky , které zaujmou. Krásná, barevná pískací hračka s kousátkem, vyrobená z měkkého a příjemného. Kompletní informace o produktech, nejnižší ceny z internetových obchodů, hodnocení, recenze.


Porovnejte ceny, zjistěte dostupnost, přečtěte si recenze produktů nebo hodnocení e-shopů. Nabízíme to nejlepší nejen pro ty nejmenší.

Vybrat si můžete z široké nabídky výrobků, přečíst si recenze, zjistit dostupnost nebo třeba porovnat ceny a výrazně ušetřit. Vše do druhého dne a za neodolatelné ceny pouze na MALL. Neodolatelné ceny a dodání do druhého dne z pohodlí vašeho domova.


Popis: Speciální přísavky se mohou připevnit na jakýkoliv povrch: vana, obklady do koupelny nebo sprchový kout. Díky zajímavým tvarům zvířat a intenzivním barvám si dítě bude chtít hrát ve vaně. Plastové hračky do vany s přísavkami pro uchycení.


Mají krásné, pestré barvy a veselé obrázky zvířátek. Oblíbená hračka při koupání dítěte.

Různý tvary a barvy pro edukační rozvoj dítětě. Vyrobeno z bezpečných a trvanlivých materiálů. Všetko pre Vaše bábätko, tehotenstvo i dojčenie, stála ZĽAVA pri REGISTRÁCIÍ, dodanie ZDARMA, profi PORADENSTVO. Ponúkame široký výber hračiek,ktoré sa určite zapáčia a urobia radosť Vašim deťom.


Hračka je pre dieťa veľmi dôležitý objekt. Hodnotenie produktu:. Univerzálny kolotoč, je ideálnym produktom pre Vaše dieťa. Baby Ono kolotoč nad postieľku Rosie a priatelia.


Pestrofarebné hračky zaujímu jeho pozornosť. Melódia z hracieho zariadenia ho upokojí. Vďaka novému, špeciálnemu. Kompletné informácie o produktoch, najnižšie ceny z internetových obchodov, hodnotenia, recenzie.


Díky fascinujících tvarů a intenzivních barev dítě bude chtít se hrát ve vaně. Vhodné pre deti od 9-tich mesiacov. Balenie obsahuje: Nádobku na hračky a prísavku. Pohyblivé zvukové aj vizuálne elementy hračky pomôžu s rozvojom detských zmyslov.


Krásné plastové hračky do vany s přísavkami pro uchycení.

Tyto hračky jsou ideální na hraní v koupelně. Díky veselým barvám se skvěle hodí do každé koupelny. V balení je kusů zvířátek.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.