Kukuřičné placky vepy

Tyto kukuřičné placky jsou velmi jemné chuti, bez přidaného cukru a soli. Neobsahují lepek, sóju ani laktózu. Můžete je konzumovat bez přípravy nebo s různými druhy pomazánek nebo příloh.


Vynikající jemně solené kukuřičné placičky. Jsou bezlepkové a zcela bez cukru, a tak vhodné také pro celiaky.

Placky kukuřičné Vepy za akční ceny. Další slevy ostatní zdravé výživy na Kupi. Návod k použití: můžete konzumovat bez přípravy nebo s různými druhy pomazánek nebo příloh. Tuky g – z toho nasycené mastné kyseliny g. Upozorňujeme, že tento produkt může obsahovat . Vhodná podpora zdravého a aktivního životního stylu. Použití: lze pojídat samotné, s různými druhy pomazánek, lze použít jako přílohu k různým jídlům.


Kvalita je základom úspechu.

Kukuřičné placky 100g Vepy. Naša firma nikdy nezabúda, že pôsobí v konkurenčnom. Nežijeme preto, aby sme jedli, ale jeme preto, aby sme žili. KUKURIČNÉ PLACKY BEZGLUTENOVÉ.


Placičky neobsahují lepek, jsou velmi jemné a bez cukru. Dopřejte si je buď samotné či s nejrůznějšími druhy oblíbených pomazánek nebo také jako přílohu. Jistě si je oblíbíte i Vy. Nutričné hodnoty ďalších tisíc potravín. Vlastní jedálniček pre evidenciu energetického príjmu a výdaju.


Kartonové balení : ks. DPH: 2Kč (Eur). Produkt je původem ze Slovenska. Samotný název je zkratkou pro Vaše Extrudované PotravinY.


Logo společnosti je dnes už důvěrně známé jak na domácím trhnu, . Složení: kukuřičná krupice, jedlá sůl. Bezgluténové extra jemné placky. Skladovanie: na suchom a tmavom mieste.

Skladové zásoby e-shopu sú ovplyvnené predajom na kamennej predajni a reálny počet kusov skladom môže byť nižší, ako je uvedené tu na stránke. Kukuričné placky Vepy 100g. Společnost Natural se specializuje na racionální výživu, makrobiotiku, bezlepkovou dietu, dietní výrobky a další.


Obsahuje přirozeně se vyskytující cukry.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.