Rock machine dámské kolo

Dámské horské kolo s krásným designem , postavené na lehkém hliníkovém rámu. Samozřejmostí je i vzduchová vidlice Rock Shox Silver TK, remote LO. Jízdní kola objednejte v eshopu přímo od specialisty na Jízdní kola. Nabízíme doprodej jízdních kol starších modelů za nízké ceny.


Kola značek Rock Machine , CTM a Leader Fox.

Dětská kola za výprodejové ceny, horská kola 2a za nejnižší ceny. Klasická krosová kola pro jízdu na zpevněné komunikaci. Hodnocení produktu: 11 (Perfektní)recenze.


Tento model si najde své oblíbence mezi juniory, kolo s. Skladem u dodavatele Očekáváme za dny . Tato nabídka od prodejce koutskaj byla archivována dne 1. Prohlédněte si podobné aktuální nabídky na Aukru! Ah - 418Wh ChargerSHIMANO SM-BCE(Hrs).

Brzdové páky, Shimano Hydraulic Disc. Brzdy, Shimano Hydraulic Disc. Gripy, VELO ERGONOMIC TRIPLE DENSITY. Rádi Vám poradíme s výběrem. Snadno se ovládají a jedou rychle.


Ale současně neskutečně odolná. Kola kategorie WMN mají společné geny s ostatními modely Rock Machine , což jim však nic neubírá na ženskosti. Jízdní pozici a tvary trubek jsme optimalizovali s ohledem na specifickou charakteristiku ženské postavy.


Prodám sjezdové kolo Rock Machine Whizz ve velikosti M. Ke kolu přidám pláště viz. Trekové kolo ,osazení Shimano, blatníky a nosič v ceně. Důmyslně navržené modely v řadě Cross se vzpřímeným posedem pro maximální komfort a se snadným ovládání kola.


Pečlivý výběr spolehlivých komponent je zárukou příjemné. Hodnotenie produktu:. ROCK MACHINE ET50D STePS dámské 46cm.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.