Whirlpool myčka 6 smysl

Naše myčky jsou předurčeny pro samostatnou práci bez vašeho dohledu. FreshControl pomocí speciálních senzoru neustále vyhodnocuje prostředí uvnitř chladničky a automaticky přizpůsobuje vlhkost a teplotu, díky čemuž zůstanou potraviny déle čerstvé. Whirlpool zaručí déle čerstvé potraviny.


Stačí jedna dětská narozeninová oslava a vy jste rádi, že žijete v 21. O to víc přijde vhod pomocnice, se kterou to jde náramně jednoduše.

Stačí vložit nádobí dovnitř a myčka se 6. Multi-tablet, Multizone, PowerClean, odložené mytí 1-12hod. ZDARMA dárek v hodnotě Kč. My máme doma Gorenje, 6. Používám většinou prášek Calgonit, zvlášť sůl a leštidlo.


Tablety nemám v oblibě a navíc vyjdou daleko dráž. Popis a specifikace ↓Ke stažení (návody a dokumentace).

Myčka disponuje technologií 6. Má inteligentní technologii 6. Rychle, kvalitně a super ceny. Ke všem spotřebičům provádíme záruční a pozáruční opravy a servis, včetně prodeje náhradních dílů a čistících prostředků, které tak zkvalitní a prodlouží životnost Vašeho spotřebiče . Výsledkem mytí je nejen dokonale čisté nádobí, ale také vysoké úspory elektrické energie a vody. Po opětném zpuštění myčky hlásí F8. Dokonalý cit pro čistotu. Třeba to bude prkotina, tak bych to zvládnul odstranit sám.


Tento nový model vám nabídne unikátní technologii POWER DRY Aktivní sušení, která dokáže vaše nádobí dokonale umýt a usušit již za hodinu! Spojení nadčasového designu, intuitivního ovládání a inteligentní senzorové technologie 6. Rozsáhlé portfolio Supreme Care zahrnuje několik kategorií modelů dokonale sladěných praček a sušiček s unikátním designovým a technologickým . Volně stojící myčka nádobí WHIRLPOOL WFC3C23PFX v nerezovém provedení. Dopravné a balné zdarma.


Parní myčka AquaSteam je vybavena inteligentní technologií 6. Detailně snímá vnitřní teplotu, vlhkost a čistotu vody myčky. Získané informace posílá řídícímu modulu, který .

Hodnocení: Hodnocení: 5. Tento novy model vam nabidne unikatni technologii POWER DRY Aktivni suseni, ktera dokaze vase nadobi dokonale umyt a ususit jizza hodinu Podivejte se, jak funguje tato inovace. Prohlédněte si podobné aktuální nabídky na Aukru! Hlučnost při mytí (dB): 46.


Hlavní výhody: technologie 6. Distribuce: oficiální ČR.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.