Portské víno old porter

Barva je zářívá a průhledná s odstíny mahagonu a jodu. Komplexní aroma rozinek je prostoupeno tóny dřeva a jemného kouře. Chuť je sladká, jemná a hřejivá. Plné tělo a úžasná chuťová struktura zanechávají lahodnou vzpomínku na patře.


Má dlouhý lehce trpký závěr. Vůně je čistá a harmonická s jemným dotekem dubového sudu.

Vinaři ve španělské oblasti Montilla Moriles jsou známí svými proslulými sladkými víny, vyráběnými především z odrůdy Pedro Ximénez, kterým je i víno Old Porter. U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba porovnat ceny a ušetřit. Old Porter je sladké víno s barvou zářívou a průhlednou s odstíny mahagonu a jodu. Old Porter má komplexní aroma rozinek a je prostoupeno tóny dřeva a jemného kouře. Další slevy ostatního vína na Kupi.


Víno Old Porter za akční ceny. OLD PORTER rich sweet wine 1Kč OLD PORTER white sweet wine 1Kč Portské víno MESSIAS BURTON´S Port Ruby 1Kč Portské víno červené BURMESTER SOTTO VOCE RESERVE 4Kč. S portskými víny nemá nic společného.

Některá z nich jsou vyráběná metodou solera podobně jako sherry, ovšem bez fortifikace. White Sweet Wine Charakteristika: Odrůda: Pedro Ximenéz. Old Porter ze španělského vinařství Perez Barquero. Vyrobené z odrůdy Pedro Ximenéz zrálo roky v sudech systémem „Solera y Criaderas“. Jeho plné tělo a úžasná chuťová.


Jak chutná Old Porter z vinařství Pérez Barquero? Sladké víno zářívé průhledné barvy s odstíny mahagonu a jodu. Sladká, jemná, plná chuť s komplexní vůní . Old porter 2l - Old Porter 75l.


PORTSKÉ VÍNO OLD PORTER v prodejnách COOP TERNO, platnost: 15. Můj strýc, který už od r. Francii, mě naučil něco hodně podobného, jen místo portského vína tam lijeme nějaké dobré červené a vůbec nedáváme ocet, jinak je recept hodně podobný. Portské by mělo kromě vína obsahovat vínovici, tedy brandy, což Old Porter neobsahuje. Switch language to English. NápovědaPomoc se stránkou.


Zpátky na hlavní stránku Zpátky na hlavní stránku.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.