Kuchyňské linky se spotřebiči

Naše sklady v Jindřichově Hradci disponují stálou nabídkou více jak kuchyňských linek. Disponujeme vlastní dopravou pomocí které zavážíme kuchyňské linky po celé České republice až k Vám domů. Všechny kuchyně jsou plně servisovány, před prodejem ošetřeny a na spotřebiče Vám poskytujeme prodlouženou . Záruka měsíce na spotřebiče.


Osobní výběr a kontrola kvality v našem prodejním skladu. Všechno zboží je vystavené na jednom místě v našem prodejním skladu ve Králově Dvoře u Berouna (viz „Kontakt“).

Umožňujeme osobní výběr a kontrolu stavu použité kuchyně a spotřebičů. Téměř vše skladem, ihned k . Prodám kuchyňskou linku s elektrickou troubou, digestoří, nerezovým dřezem a baterií. Barva dvířek klon, barva korpusu ořech.


Použité kuchyně z Německa a celé EU včetně spotřebičů za nízké ceny. Kuchyňská linka se spotřebiči. Nejnáročnější technologie. To jsou nároky na moderní kuchyně.

Pokuste se je všechny skloubit a přijďte si svou kuchyň nechat navrhnout od Sconta! Ideálně si předtím telefonicky sjednejte schůzku, aby měl náš specialista na Vás dostatek času. Linka je sestavena ze samostatných skříněk. Je možnost některé skříňky nebrat ( poníží se cena) a naopak některé dokoupit.


Uvedena cena je za sestavu na foto bez spotřebičů a pracovní desky. KUCHYNĚ gorenje - design, který si můžete dovolit. Dokonalé spojení kuchyní a spotřebičů jedné značky. Provedení moderní, klasické a rustikální.


Použité rustikální kuchyně z masivního dřeva jsou vykupovány přímo z Německých domácností např. Ve většině případů jsou vybaveny veškerými spotřebiči kvalitních značek a jsou udržované a zachovalé. Kvalitní kuchyně právě pro Vás. Plánujte kuchyně s kuchyňským EASY plánovačem. Nabízíme sektorové kuchyně , které si sestavíte na míru vašim potřebám.


Vestavné spotřebiče jako mikrovlnné trouby, lednice, myčky a mrazáky. Moderní a levné kuchyňské linky , sektorové linky a rohové sestavy do kuchyně. Zkuste štěstí v aukci nebo Kup Teď. L tak jak je na obrázku (bez lednice).


Delší strana linky 230cm, kratší strana (s lednicí) 225cm, hl.

Dekor dvířek: olše, dekor pracovní desky zelený mramor. Elektrický sporák se sklokeramickou deskou zn.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.