Čsn 73 4210

Nezobrazitelný cizojazyčný text! Construction of chimneys and flue-gas ducts and connecting of fuel consumers. Norma je přepracována s ohledem na mezinárodní, evropské a české technické normy v oblasti odvodu spalin kouřovodem a . Kromě těchto základních norem se začínají uplatňovat normy evropské, které se postupně překládají a vstupují v platnost. Typ produktu, Česká technická norma (ČSN).


Byla nahrazena dokumenty.

Katalogové číslo, Označení, Rok vydání. Odběrníplynová zařízenív budovách. Kolektiv: Moderníkomíny pro kapalná a plynná paliva, dřevníhmotu a odpady. Větráníprostorů s plynovými spotřebiči. Navrhování a provádění komínů a kouřovodů a připojovaní spotřebičů paliv.


Technická pravidla také stanoví podmínky a pravidla pro zkoušení a posuzování těchto komínů. TP 0Společné komíny pro odvod spalin od uzavřených plynových spotřebičů v provedení C. V návrhové normě byl poprvé uveden výpočet spalinové cesty, který byl velice náročný.

K oběma normám byl zpracován a . Bezpečnostní předpisy pro konstrukci a montáž výtahů - Zvláštní použití výtahů pro dopravu osob a osob a nákladů - Část : Funkce výtahů při požáru. Pokud nemůţe být krb připojen bezprostředně na komínový sopouch, má být příslušný kouřovod v daných moţnostech co nejkratší a stoupat směrem ke komínu. Komín musí být vícevrstvý, je-li . Objekt je situován ve střední části obce Kaliště na pozemku č. Tento návod slouží především uživateli zařízení, a proto . Přívod vzduchu a odvod spalin je řešen do volného prostranství. Podmínky a požadavky na provádění a kontroly spalinových cest kotlů, . Před montáží plynového spotřebiče musí mít uživatel od plynárny povolení k připojení plynového spotřebiče na plynovou přípojku.


Plynový spotřebič je nutno umístit tak, . Připojení plynového spotřebiče na komín, plyn a el. Revize elektrických zařízení. Kouřovod má bý t podle daný ch možnostíco nejkratš íse stoupá ním ke komínu. Odvod kouřovodem, upevněný m pouze v sopouchu a nasazený m na odtahové hrdlo kotle, musí bý t sestaven tak, aby nedoš lo k ná hodné mu nebo samovolné mu . SN musí odpovídat hodnotě uvedené v tomto návodu.


SN pro kouřovody a pro připojení na komín, zejména ČSN. Minimální vzdálenosti při instalaci do skříně či do výklenku uvedené .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.