Absorpční podložky 60x90

Inkontinenční podložky s velikostí x cm. Porovnejte ceny, zjistěte dostupnost, přečtěte si recenze produktů nebo hodnocení e-shopů. Obchod se zlatým Ověřeno zákazníky. Absorpční podložky pro inkontinentní pacienty všech stupňů.


Nedobrovolné úniky moči si žádají zvýšenou pozornost v oblasti hygieny.

Jednorázové podložky k ochraně lůžka a . K ní patří také absorpční podložky a textilie, které se hodí k ochraně matrace. Podložka pod pacienty 60xPlus. Zobrazit všechny varianty. MonPeri absorpční podložky ks - S - 40xcm.


Spodní strana je potažena neklouzavou a neprodyšnou fólií, která zabraňuje protečení na ložní prádlo. Neklouzavá spodní strana drží podložku na jednom místě a zabraňuje jejímu pohybu a klouzání. Spodní vrstva z polyetylenové folie slouží k ochraně lůžka a zabraňuje prosakování.

Složení: vrchní vrstva – netkaná textilie, spodní vrstva – polyetylenová folie, jádro – hedvábný papír, buničina. Velikost absorpčních podložek MonPeri: 60xcm. Extra savé jádro z několika vrstev hedvábného papíru a buničiny odvede vlhkost rovnoměrně po celém povrchu. MoliNea podložka pro nemocné s absorpčním jádrem, je opatřena vnější nepropustnou a neklouzavou folií.


Je určena jako přímá podložka pod inkontinentní pacienty nebo jako dodatečná ochrana lůžka. Jsme nejen internetová lékárna nabízející rozmanité množství léčiv, výživových doplňků a zdravotních potřeb. Hygienické podložky Seni Soft Super 60x90cm pro. Nabízí komfort a ochranu.


Abri Soft Superdry podložka, 60xcm. Výrobce: HARTMANN - RICO. D Protect Super 60xzál. Zdravotnické potřeby a zdravotní pomůcky Polámaný mraveneček nabízíme glukometry, alkoholtestery, tlakoměry, digitální . Savé podložky se superabsorbentem pro pacienty s únikem moči. Vysoké absorpční schopnosti podložek jsou zajištěny díky absorpčnímu jádru z drcené celulózy.


Extra savé vrstvené jádro z hedvábného papíru a buničiny a odvádí vlhkost rovnoměrně po celém povrchu. Počet balení v kartonu: 4. Perfektní ochrana lůžka nebo invalidních vozíků inkontinentních pacientů.

Přednosti Vysoká absorpční schopnost díky jádru z. Cena produktu bez dopravy. Skladem Nalezeno v dalších obchodech. TENA Bed Plus - podložka ks 60x90cm.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.