Silvercrest solární nabíječka návod

SilverCrest Solal Charger z Lidlu - vloženo do Poradna: Lidl má teď v akci za 3Kč tuto solární nabíječku. Předpokladem je plně nabitý akumulátor v nabíječce , čehož lze dosáhnout za x hodin plného slunečního svitu (v návodu se uvádí až hodin). Nemůžete najít návod k některému našemu výrobku nebo jste ho dokonce ztratili ? Kilka słów o tym ciekawym urządzeniu.


Film nagrywany był tuż po zakupie, dodam więc że urządzenie ładuje się.

Integrovanou baterii můžete dobíjet pomocí slunečního svitu, nebo pomocí nabíječky či z PC. Po dobití z ní je možné nabíjet přes USB kabel telefony nebo tablety. Záruka na výrobek jsou roky. Vážený zákazníku, děkujeme Vám za Vaši důvěru a za nákup solární nabíječky. Návod na skládací solární panel . Tento návod k obsluze je součástí výrobku.


Jestliže výrobek předáte jiným . Tento uživatelský návod (perokresba).

Přístroj přeměňuje sluneční. Výrobce: TARGA GmbH, Soest, Německo (vyrobeno v Číně). Letáková cena nebo cena na prodejně: 3Kč (Lidl Otrokovice). Mobilní nabíječku Silver Crest jsem si koupil na základě výborných zkušeností s ostatními výrobky této značky. Měl jsem solarni nabijecku z lidlu.


Popis produktu: Zprovoznění: Zapnutí – stiskem tlačítka POWER nabíječku zapnete. Světelný indikátor nabíjení se rozsvítí. Vypnutí – dlouhým stiskem tlačítka POWER nabíječku vypnete. Svítilna: Zapnutí – svítilnu zapnete dvojklikem tlačítka POWER.


Romoss Powerbank CZ - návod na použití. Obsah balení: Přenosná baterie, 1ks USB kabel, návod. Zapojte microUSB redukci do dodávaného propojovacího kabelu a zapojte ho do microUSB vstupu přenosné nabíječky. Nabíjení přenosné nabíječky.


ZNAČKA: SILVERCREST , originál krabice s návodem. STAV: NOVÁ, originál zabalené v krabici s návodem. Recenzia mini statívu SilverCrest , ktorý je tento týždeň v akciovom letáku reťazca LIDL v cene 99EUR. Rozumím tomu správně tak, že pokud si .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.