Kontejnery na textil brno

Jedná se o specifické kontejnery umístěné na vybraných místech v městských částech města Brna. Tyto kontejnery jsou svojí konstrukcí přímo . Seznam rozmístění kontejnerů v Jihomoravském kraji. Nepoužívané oblečení vhazovala Jana Navrátilová z Brna pravidelně do speciálních kontejnerů na textil s dobrým pocitem, že se zrecykluje, nebo že je dostanou charitativní organizace.


Proto byla velmi překvapená, když na šatstvo, které před časem vhodila do kontejneru, narazila v second handu. TEX je charitativní projekt zaměřený na poskytování finanční a materiální pomoci dětem z Fondu ohrožených dětí Klokánek (FOD), a to sběrem nepotřebného textilu , obuvi a hraček prostřednictvím kontejnerů označenými logy, barvami a názvem projektu, který vznikl na základě partnerství mezi rodinnou společností .

Je na nich nalepen jednoduchý návod k použití. Kontejnery jsou vybaveny zámkem proti násilnému vniknutí a pravidelně se . Slovo předsedkyně správní rady. Nadace, jste dali najevo, že vás naše činnost a tím i naše poslání zajímá. Za projevený zájem velmi děkujeme.


Dále si vám jako předsedkyně správní rady naší Nadace dovoluji touto cestou představit základní vizi Nadace SOVA, kterou . Naše mise je jednoduchá: Nabízíme lidem pohodlnou a ekologicky přívětivou cestu, jak se zbavit oblečení, které již nepotřebují. Brno - Chrlice, Blümlova 5. Textilní odpad tak odkláníme ze skládek.

Společně můžeme dát oblečení druhý život. Sběru oblečení se ale poslední dobou daří, z tzv. Třetina z něj končí v charitách, lepší kousky pak zkouší neziskové organizace . Kontejnery na textil , který už není vhodný pro charitu, se nachází v řadě míst po republice. Praze, podobné kontejnery jsou např. Ta, po vytřízení použitelného oblečení a hader pro strojírenský průmysl předá . Přinést sem textil je možné PO - PÁ: 7:- 11:3 12:- 16:(pátek jen do 14: 00), kontakt tel.


Hlavním pilířem naší činnosti je sběr použitého textilu , třídění textilií, recyklace textilu a výroba čistících hadrů. V České Republice jsme rozmístili více než 3firemních kontejneru. Hadry a textilie jsou sbírány, tříděny, recyklovány. Vhodné textilie jsou určeny k druhotnému využití jako čistící hadry, dále zpracovávány nebo . Vzory log uvádíme zde: Na kontejnerech najdete také zřetelně uvedené . Pro odložení použitých textilních materiálů máte také možnost využívat celoročně speciální kontejnery na textil umístěné ve Vašem okolí.


Ve spolupráci se společností ASEKOL a. Každý kdo využije tento mobilní červený kontejner podpoří Český červený kříž. Mobilní kontejner je vybaven dvěma samostatně oddělenými vhozy, do jednoho mobilního kontejneru tak můžete odložit nejen . Takto zabalené oblečení nám nejenže usnadní vyprazdňování kontejneru , které je prováděno ručně, ale balením také předejte nežádoucímu poškození nebo znečištění během přepravy do skladů a třídíren. Brněnská charita chce do konce roku zdvojnásobit počet kontejnerů na textil.

Nebo ho dej do těch kontejneru na oblečení. U nás jsou ty bílé kontejnery na textil a když je město zavádělo, tak psalo, že lepší oblečení bude použito jako ošacení pro potřebné a horší věci na druhotné zpracování.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.