Průmyslové regály

STOW, které jsou určeny především ke skladování drobného zboží. Od policových regálů pro lehké konstrukce až po automatizované regály pro těžký průmysl. Regály od českého dodavatele regálových systémů a příslušenství regálů. Stovky realizací po celé ČR i ve světě. Moderní prověřené a řešení skladu.


Regálové systémy do každého prostoru, skladové policové regály kovové, drátěné, plastové nebo dřevěné.

Podle použití nabízíme regály kancelářské, regály na pneumatiky, regály se šikmými policemi, regály na sudy, konzolové a paletové regály atd. Dodáváme policové, paletové, konzolové, pojízdné a archivní regály , regály do prodejen, plastové přepravky, šatní skřínky a kovový nábytek. Přednosti paletových regálů. Regály a skladovací systémy pro průmysl a řemesla, těžká břemena a neskladné zboží. Velkosériová kovovýroba na zakázku vč.


Zpracování plechů, trubek a profilů na CNC strojích, laserové řezání trubek a plechů, práškové lakování. Spádové paletové regály. Mobilní paletové regály Movirack - U systému Movirack jsou regály kompaktnější a jejich skladovací kapacita je podstatně zvýšena.

A to vše bez omezení přímého přístupu k jakékoli položce na skladě. Eshop s regály a regálovými systémy. Zvolte kvalitní, značkové produkty od jednoho z nejvýznamnějších dodavatelů regálových systémů ve střední Evropě.


Umožňují tak šetřit skladovací prostor a uspoř. Společnost Altic Point s. Pro skladování drobného materiálu dodáváme průmyslové policové regály většinou v pozinkové povrchové úpravě. Paletové regály jsou určeny především pro zakládání palet. Manipulační jednotky jsou zakládány na pár ukládacích nosníků. Vzhledem k tomu jsou vhodné zejména do skladů a průmyslových objektů.


Zakládání a odebírání manipulačních jednotek je prováděno převážně vysokozdvižným vozíkem. Jejich přednostmi jsou . Doprava zdarma ▻ Velký výběr ▻ Snadný a bezpečný nákup. Průmyslové regály od vidaXL. Excelentní technické řešení nosníků,design a barevné provedení posune koncepci vašeho skladu do zcela jiné dimenze. Regály P6 Pa P1představují novou generaci s inovovanými technickými prvky splňující veškeré požadavky kladené na moderní sklad.


Vyberte si z široké nabídky u specialistů na kovový nábytek, doprava je. Kovové regály , skladové regály , policové regály , regály na potraviny apod.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.