Odpadkový koš 50l

Hodnocení produktu: (Perfektní)recenzí. Plastový odpadkový koš KIS Chic Bin - Black do kuchyně, koupelny i kanceláře. Díky nášlapnému otevírání se snadno obsluhuje. Odpadkový koš má kapacitu litrů.


Hledáte odpadkový koš 50l swing?

U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba porovnat ceny a ušetřit. Bezdotykový odpadkový koš jednoduchá obsluha, objem 30l, vyroben z kvalitních materiálů, senzorické otevírání koše s využitím čidla pohybu je zcela automatické, baterie. Cena za kus, 24Kč, 30Kč.


Uvedené ceny a dostupnost zboží jsou platné při osobním odběru na vybrané prodejně. Jen část víka, která se otvírá je z černého plastu a spojovací část mezi tělem koše a víkem je také z plastu, z důvodu bezproblémového dosedání obou částí. Svojí výškou je ideální pro . Koše, které lze upevnit na stojan nebo stěnu podle přání zákazníka.

Jsou vybaveny univerzálním zámkem. Tork odpadkový koš , l , nerez. Moderní design s hladkým povrchem a čistými liniemi, který zapadá do vaší toalety nebo umývárny.


Vytváří velmi dobrý dojem, který zesiluje vysoce kvalitní obraz vašeho zařízení. Zásobník z nerez oceli s vrstvou chránící před otisky prstů. Snadné otevírání pomocí pedálu. Vnitřní vyjímatelná plastová nádoba usnadňuje čištění. Opatřen rámečkem pro pevné uchycení pytle o objemu 50l -60l.


Protiskluzové nožičky zajišťují . Vzhledově atraktivní venkovní odpadkové koše PRIMA LINEA s objemem l. Koše jsou odolné proti vandalismu. I po výrazné deformaci se vrátí so svého původního tvaru. Automatický bezdotykový odpadkový koš l , nerezový. Koš s čidlem je vyroben nejmodernější technologií za použití nejkvalitnějších materiálů.


Pohodlné otevírání pomocí nožního pedálu.

Tento vysoce výkonný, nehlučný, . Celý pedálový mechanizmus je skrytý a tudíž nenarušuje vzhled odpadkového koše.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.