Komínové sestavy

V naší nabídce naleznete komínové sestavy jednoprůduchové, dvouprůduchové a více průduchové. Jednoprůduchový komín slouží nejčastěji pro odtah spalin od jednoho spotřebiče. V ojedinělých případech a po konzultaci s revizním technikem je možné zapojit spotřebiče dva. Levné komín a komínové sestavy. Dodáváme kvalitní komínové sestavy a komíny , pro všechny typy spotřebičů.


Nabízíme komínové sestavy , komínové stříšky, šamotové desky, kouřovinu. Hledáte řešení vhodného komínu pro Váš spotřebič? Potřebujete komín opravit, vyvložkovat? Nevíte, jaký typ, průměr a výšku zvolit? Můžete použít našeho průvodce, nebo nám prostě . Nabízíme Vám sortiment kompletních certifikovaných komínových sestav , keramických a nerezových komínů, dostupných pro každého, kdo chce kvalitní výrobek za výhodnou cenu.


Komíny a komínové systémy - primakomín. Vícevrstvý nerezový pevný komínový systém určený pro odvod spalin od spotřebičů na plynná paliva v podtlakovém provozu je ideálním řešením pro stavbu nových vnitřních i venkovních komínů a realizaci tepelně izolovaných kouřovodů. Vnitřní pevná komínová vložka vyrobená z plechu z korozivzdorné oceli jakosti ČSN . BETONOVÉ KOMÍNOVÉ SYSTÉMY FEJTA. Keramické komínové systémy nabízíme v provedení pro pasivní a nízkoenergetické domy, pro plynové kotle, universální komín.


Komínové sestavy od českého výrobce. Akční slevy na komínové sestavy. Nerezové systémy pro odvod spalin a vzduchu : NEREZ. Systémy CIKO jsou absolutně bezpečné komíny s vynikajícím tahem odolné vůči všem nežádoucím vlivům. Rádi Vám připravíme návrh vhodné komínové sestavy včetně cenové nabídky.


Pokud si přejete, můžete využít i naši online verzi kalkulačního programu, která Vás v několika krocí provede výběrem komínového systému a jeho hlavních parametrů a vytvoří Vám orientační cenovou nabídku. Kalkulační program je dostupný . Vyberte si komínové sestavy i jednotlivé díly v našem e-shopu. Komín je běžně prodáván jako kompletní sestava , tedy jako komínový systém.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.