Cedulky na dveře wc

U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba porovnat ceny a ušetřit. WC dámy cedulka 120x120mm, broušená nerez. Vybírejte si piktogramy podle parametrů a srovnejte si ceny z internetových obchodů.


Nakupte nejlevněji přes Heureku. SADA KOUPELNA a WC - Ručně malovaná cedulka na dveře s veselým obrázkem. Malováno na tenké dřívko.

Plechová cedulka na dveře Toilet. Doprava ZDARMA - Zboží skladem - Záruka let. Jsou vhodné na označení dveří, aut, na stěny místností apod. DŘEVO CEDULKY NA DVEŘE.


Ze zadní strany je oboustranná lepenka k přilepení na dveře (dobře drží). Na přání vám vyrobíme cedulku s jiným nápisem nebo třeba se jménem. Dřevěná cedulka na dveře - WC - žirafa.


Cedulka je ručně vyřezaná a omalovaná.

Pokud víte třeba nějaké internetové stránky, kde se dají pořídit nebo stačí i foto a já nechám udělat. UV záření, velikost 73x73mm. Tisk na zlatém podkladu.


Určeno pro označení místností, dveří, daných prostorů…. Je důležité je lepit na očištěnou , odmaštěnou a suchou hladkou plochu! Keramické malované cedulky na dveře wc , koupelny a jiných prostor.


Dejte svým místnostem vtip a netradičně je představte. Vyberte si svůj vlastní motiv pro cedulky na dveře. Materiál umělá hmota, povrchová úprava mosaz zlatá leštěná, doplněná plastickou samolepkou - logoprintem. Ručně vyřezané cedulky z břízové překližky, malované akrylovými barvami, lakované bezbar.


Roztomilé označení WC ve tvaru holčičky i chlapečka bude slušet každým WC dveřím. Piktogram WC - WC cedulky. Dodáváno dle aktuální dostupnosti na skladě. Označení je vyrobeno z mosazi a .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.