Posuvné regály cena

V dnešnej dobe človek potrebuje mať vo veciach prehľad a preto vám ponúkame regály rôznych druhov. Regály na archiváciu, strojárske regály , regály pre školstvo, autoservisy. Bežné regály nájdete kdekoľvek, ale málokedy je cena. Posuvné regály Flexitek umožní uložit až dvakrát tolik materiálu, než běžné policové regály.


Obslužnou uličku si vytvoříte sami tam, kde ji budete potřebovat.

Posuvné regálové systémy Flexitek Vám umožnia v rovnakom priestore uložiť až dvakrát toľko materiálov, archiválií alebo tovaru alebo potrebujete pre skladovanie rovnakého množstva materiálu iba polovicu priestoru. Obslužnú uličku si vytvoríte práve tam, kde ju potrebujete. Pojízdné regály do archivů šetří skladovací prostory a jsou uzamykatelné. Na této straně představujeme nový výrobek firmy BISLEY - posuvné regály.


AutoCa automaticky je také vypočítána celková cena a váha sestavy včetně maximálního zatížení podlahy v případě omezené statiky objektu. Pro uložení vašich dokumentů a kancelářských šanonů můžete také využít našich posuvných nebo mobilních regálů. Speciálně pojízdné regály Bisley InnerSpace jsou konstruovány tak, aby zatížení podlahy bylo co nejmenší a mohly se tak instalovat i do vyšších pater kancelářských budov.

Disponují též širokou škálou . Sme česká spoločnosť, ktorá vyvíja a vyrába skladovú techniku, regálové systémy, ponúka logistické riešenie ušité na mieru aj výrobu archívov, archivačného zariadenia a sklady depozitárov. Je možné je kedykoľvek rozebrať a presťahovat. Na tejto stránke predstavujeme nový výrobok firmy BISLEY - posuvné regály. Kód produktu: Výrobca: E1.


U nově budovaných skladů snížíme potřebu prostoru na polovinu a vy ušetříte investiční prostředky. Specializujeme se na výrobu těžkých pojízdných regálů, lehkého pojízdného zařízení, posuvných regálů a archivních regálů. Našimi častými odběrateli jsou mrazírny, archivy, sklady tyčového materiálu, sklady plechových . Mobilní policové regály s práškovou barvou se skládají z mobilních podvozků a samotné regálové nástavby jsou z policového systému UNIMONDIAL. Potřebujete regály, které vám umožní úsporu místa a maximální efektivní využití prostoru? Pematros vám navrhne mobilní posuvné regály paletové i policové.


Komplexný profesionálny servis od projektu, cez montáž až po pozáručný servis regálov. AMR Regál posuvný Super Car - 37. Regál Super Car se řadí do dětského sektorového nábytku - SUPER CAR systém. Výhodou posuvného regálu je, že si můžete podle potřeby upravit šířku.


Regál má variabilní šířku 10 1a 1cm.

Cena produktu bez dopravy. Mobilní regály jsou vhodným řešením pro archivy, muzea a všude, kde je třeba šetřit místo. Dodáváme posuvné regály , které zajistí maximální využití prostoru. R (individuální kalkulace – před potvrzením objednávky nutno vždy předem zaměřit a prohlédnout prostor pro montáž) te. Snížení nákladů na novostavbu nebo možnost výrazně efektivněji využít daný skladový prostor.


Posuvné paletové regály MOVO od firmy Dexion jsou tím optimálním řeše.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.