Nemrznoucí směs g48

Lakované povrchy je nutné . Je v tom nějaký rozdíl nebo se mohou tyto dvě mísit? Gjsem nikdy doposud neviděl. Nízkotuhnoucí chladící kapalina Gurčená pro nejmodernější druhy motorů.


ANTIFREEZE je vysoce kvalitní nízkotuhnoucí směs , zvláště vhodná pro chladiče moderních hliníkových a litinových chladicích s. Obchod se zlatým Ověřeno zákazníky.

Chladící kapalina Sheron - Antifreeze G- litry. Koncentrovaná chladící kapalina God firmy Sheron. Pro moderní auta s motory z hliníkových slitin.


Pro dosažení správné funkčnosti chladicí. Tak pokud by byly úplně stejné,tak proč vlastně dělat Gkdyž mám G11. Alespoň takhle to vidím já.


Proto by mě zajímalo,čím se liší,popřípadě čím se musí lišit motor (materiál chladícího systému) aby bylo lepší použití Goproti G11. Tvrzení kteréhokoliv výrobce nemrznoucí směsi , že jeho kapalina není s ničím mísitelná, může vlastně popírat základní atributy, které požadují některé normy ASTM či většiny OEM výrobců. S vodou vytváří nemrznoucí směs , která se vyznačuje vysokou antikorozní ochranou všech kovových součástí chladících systémů spalovacích motorů.

Doporučený interval výměny je v závislosti na provozních podmínkách 2-roky. CINOL Antifreeze Gnařeďte vodou na požadovanou mrazuvzdornost podle tabulky. Cena produktu bez dopravy. Skladem Nalezeno v dalších obchodech.


Antifreeze Gobsahuje speciálně vyváženou směs inhibitorů koroze na ochranu hliníkových částí motoru i částí z barevných . Na základě aféry o „obarvených vodách“ . Je mísitelná se všemi kapalinami na podobné bázi. Důležitým aspektem při výběru správné kapaliny je vědět, jakou aktuální „ barvu“ . Je určen pro chladicí systémy spalovacích motorů, hlavně pak motorů celohliníkových. VLASTNOSTI: Nepoškozuje kovové materiály.


Modrozelená chladící kapalina s ochranou proti korozi. MODRÁ, TL 7C, MAN 3NF, MB 325. Kapalina naředěna na zámrznost -30°C. Díky tomu odpadají starosti s ředěním.


Je vyráběna na etylenglykolové bázi. Obsahuje silikátovo- organická aditiva. Carline Antifreeze G(G11), 25L, koncentrát (-°C). Domů Akční nabídky Produkty Domov a zábava Péče o auto Sheron GNemrznoucí směs -30°C.


Chladicí kapalina má modrou (modrozelenou) barvu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.