Čištění interiérů aut praha 5

Svěřte mytí a čištění auta profesionálům. Vybrat si můžete z firem v okolí,. Nabídka čištění koberců a sedaček, čalounění interiérů aut , úklidu kanceláří, bytů a domů včetně mytí oken i údržby zahrad. Provádíme čištění interiéru aut suchou i mokrou cestou. Praha - Galerie Butovice.


Autoservis, pneuservis, ruční mytí vozidel.

Různé druhy vozidel, oprav. Ceník ručního mytí vozidel. Program - IN vysátí interiéru vč. Kompletní ruční mytí vozu vč. Důkladně nasucho vyluxujeme veškerý prach a povrchovou špínu interiéru Vašeho auta.


Toto zahrnuje suché vyluxování koberečků pod nohy, vyluxování koberců včetně prostoru pro zavazadla, všech sedadel, dveřního obložení, kapes, popelníků, atd. Ať už se jedná o prach a nečistoty v interiéru, zanesení kol od brzdného mazu, či vnější zašpinění, je třeba každé vozidlo pravidelně . Mobilní čištění vozidel. Ochrana a ošetření vozidel na bázi NANO Technologie.

Nemusíme být první a největší. Mytí interiéru a exteriéru TIR, nákladních automobilů, autobusů, cisteren a osobních aut. Provádíme kvalitní ruční mytí a čištění automobilů, jsme orientováni na zákazníka a odvedenou práci. WASHplus - RUČNÍ ČIŠTĚNÍ A MYTÍ AUT. Síť center pro ruční mytí aut a čištění interiéru.


V naší nabídce čištění aut nechybí tepování interiéru, . Ruční čištění a mytí aut. Jsme profesionálové s rozsáhlými zkušenostmi. Každý vůz před předáním prochází kontrolou provedených prací. Nabídneme Vám šálek kávy zdarma a Full HD TV. Kontaktujte nás a získejte nejlepší nabídku!


Nabízíme speciální podmínky pro firemní klientelu. Můžete využít bezplatné Wi -Fi v celém . Dezinfekce a čištění klimatizace. Jedná se o mikrobiologickou dezinfekci, která je velmi účinná nejen na systém klimatizace ale zároveň dezinfikuje i interiér vozu. V kabině vytváří ozon, který vyčistí a odstraní zápach organického i neorganického původu.


Ozon ničí bakterie, plísně viry a ostatní organismy. Slevy, akce a akční nabídky Čištění interiéru. Sledujeme slevové servery, eshopy a kamenné obchody.

Provádíme ruční mytí a čištění automobilů všech značek, včetně tepování interiéru , voskování karoserie, mytí motoru a čištění disků kol. Potřebujete vyměnit čelní sklo nebo vrátit vašemu vozu zašlou krásu? Obraťte se na profesionály v oboru.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.