Bosch smi69p25eu

Je vybavena programy mytí vč. Příborová zásuvka VarioPro zajistí dostatek místa v dolních koších. Díky tomu je mimořádně šetrná k vaší peněžence i životnímu prostředí. S hlučností jen decibelů pracuje opravdu potichu.


Ani ve večerních hodinách Vás nebude rušit. Svým provedením je určena pro mytí .

Udělejte si přehled o cenách, přečtěte si recenze a hodnocení, zjistěte dostupnost nebo najděte podobné produkty a vhodné příslušenství. Popis produktul: 1 výkon s minimální spotřebou vody. HygienaPlus: zvýšená teplota při opla.


Obchod ověřený zákazníky. Príborová zásuvka VarioPro zaistí dostatok miesta v dolných košoch. Bosch ActiveWater Eco SMI69P25EU nerez za akční cenu.


Bosch SMI69P25EU ActiveWater Eco, vestavná myčka s panelem nerez, cm. Zboží skladem zasíláme okamžitě.

Značka: Bosch Kód zboží: BO-SMI69P25EU Záruka: měs. Vďaka tomu je mimoriadne šetrná k vašej peňaženke i životnému. Umývačka pojme súprav riadu a disponuje.


Prezrite si aktuálne akcie, zľavy, výpredaje, diskusiu, názory a recenzie, porovnanie cien. Objavte najlepšie ceny na slovenskom internete. Doprava zdarma Eko produkt.


Celý popis a technické parametry. Ostatní zákazníci si také . Déti starśí let a osoby se sníżenámi fyzickámi, senzorickámi nebo mentálními schopnostmi smí spotřebić poużívat pouze pod dohledem zodpovédné osoby, která je poućí jak spotřebić poużívat a pouze v případé, że pochopily rizika, která z poużívání vyplávají. Děti do let a bez dohledu . A nagyméretű, könnyen mozgatható, rugalmas kosarak . Equipez vous pour votre intérieur avec des produits électroménager, des accessoires de cuisine design et innovants. Order Fully integrated dishwashers now at incredibly low price! Zobacz inne Zmywarki do zabudowy, najtańsze i najlepsze oferty.


Finn beste pris og les anmeldelser - vi hjelper deg å velge rett. Compare and find the best deals on your favorite brands.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.