Symboly na pračce indesit

Autor: Thinkstockphotos. Dvojité podtržení pak vám ukazuje, že máte výrazně zredukovat množství prádla v pračce , nejlépe na jednu třetinu bubnu. Připomínají vám symboly na visačkách oblečení spíše čínské znaky? Nechte si tento jednoduchý tahák po ruce, a budete mít hned jasno.


TIP: Stáhněte si celý tahák v PDF!

Umístěte si jej poblíž pračky a už nikdy neuděláte chybu. K dispozici je vám také ve formě obrázku: . O to spíše, pokud nás prodejci na reklamních letácích přesvědčují, že právě tato mašina je ta. Na pračce svítily symboly , kterým jsem vůbec nerozuměla.


F– porucha provozu hnacího motoru v důsledku zkratu. F– žádný signál na motoru. F– porucha teplotního senzoru. F– porucha snímače hladiny .

Odkazy na odborné recenze. Jednoduché ovládání (i pro důchodce), srozumitelné symboly. Srozumitelné symboly a dobrý manuál. Poměrně velký počet programů při nízké prodejní ceně. Zboží skladem zasíláme okamžitě.


Technické údaje (str. 10). Indesit , a závada bude jistě brzy odstraněna. Přečtěte si visačky a řiďte se uvedenými symboly. Oddělte drobné prádlo od.


Inkoust a propisovací tužka: Navlhčete kousek bavlněné látky metylalkoholem nebo čistým lihem a lehce jím ťukejte na skvrnu. Svítící ikonka klíče upozorňuje na uzavření dvířek pračky. Další čtyři symboly jsou určeny pro speciální funkce a prací programy. Rychlé praní, program určený pro mírně zašpiněné prádlo, je ve srovnání se standardním pracím cyklem přibližně o kratší a úspornější. Volba Snadné žehlení zajišťuje optimální prací cyklus . Bohatá nabídka praček s horním i předním plněním, vestavěných praček i praček se sušičkou včetně příslušenství k pračkám.


Je-li sušička instalována vedle odtoku, lze ji napojit na tento odtok. Tím se odstraní potřeba vyprazdňovat nádrž na vodu.

Zatáhněte zásobník na vodu směrem k sobě a zcela jej vyjměte ze sušičky. Vylijte všechnu vodu ze zásobníku na vodu. Symboly na pračce by měly být snadno rozpoznatelné, abyste u každého praní nemuseli hledat manuál. Rozměry pračky jsou důležité zejména v menších prostorech. Raději vše několikrát přeměřte, ať nekoupíte pračku, která se do prostoru nevejde.


Přestože jsou nové pračky energeticky úsporné, jsou mezi nimi rozdíly, . Díky tomu nevíte, kdy bude prací program končit. Co znamenají symboly na mém spotřebiči? Odpovědi na své dotazy naleznete.


Na mé pračce se zobrazuje chybový kód. Podívejte se na jejich rady a přidejte do diskuze své zkušenosti. Tento program v pračkách svým.


Závěsy můžete prát v automatické pračce , samozřejmě je nutné řídit se pracími symboly. Pokud budete používat prací pytlík .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.