Ručníky na zakázku

V této kategorii naleznete ručníky i osušky různých kvalit. Vybírat můžete luxusní, sportovní nebo froté ručníky za výhodné ceny reklamního textilu. Zajímá-li Vás potisk ručníků a osušek, prohlédněte si stránku věnovanou zakázkové výrobě ( najdete zde možnosti potisku i dárkového balení ručníků ), nebo nás kontaktujte . Výhodné ceny a ON-LINE kalkulace.


Vyberte si sami barvu ručníku a zda má být s výšivkou nebo bez.

Záleží jen na Vás jaké jméno, text, obrázek nebo znamení zvěrokruhu zvolíte a jakou barvou nitě bude výšivka vyšita. Kvalitní froté vyšívané ručníky ze 1 bavlny. Zakázkový reklamní ručník , osuška, utěrka, dětský ručník , bryndák, golfový ručník , žínka a další sortiment s vytkaným logem . První reálné ukázky již objednaných osušek s vlastním potiskem jsme si pochopitelně nemohli nechat pro sebe :-).


Září barvami a efektně rozšíří merkantil pro letošní firemní dárečkování. Hledáte netradiční a funkční celoroční firemní dárek? Ručníky i osušky jsou velmi savé a příjemné na dotyk.

Osušky s potiskem jsou . Jsou úhledně zabalené a jsou vhodným dárkem (nejen) pro celou . Je snadné podlehnout dokonalosti. Ručníky a osušky na zakázku Žakárem tkané logo ve dvou barvách: takto vytkaný ručník (osuška) má po obouch stranách (rubu i lícu) smyčku v celé. Reklamní tkalcovna - reklamní ručníky.


Zaměřujeme se na výrobu reklamních ručníků , od návrhu po hotový reklamní ručník , utěrku či reklamní osušku, včetně malosériových zakázek. Vítejte na stránkách reklamní tkalcovny VIRGO-CZ s. Zajišťujeme kompletní služby dle přání zákazníka. Jsme český výrobce kvalitních volnočasových a sportovních oděvů zn.


Na zakázku šijeme pracovní oděvy pro různá odvětví. Dodáváme ručníky a osušky v rámci hotelového programu do hotelů a penzionů. Zboží šité na zakázku nelze vrátit ,platba pouze převodem.


Pokud nebude právě váš ručník skladem musíme objednat a doba dodání se prodlužuje. Prosím pokud je to možné pište do poznámky náhradní barvu ručníku -osušky. Dárek ke svatbě - ručníky na zakázku - Sada froté ručníků s výšivkou, zabalena v dárkovém balení, velikost ručníků x.

V našem obchodě najdete velké množství zboží pro děti,relaxační zboží,vyšívané zboží na zakázku , vyšívané krajky pod značkou u Kašpárka a mnoho dalšího. Veratex - český výrobce povlečení a prostěradel.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.