Závěsný sušák na prádlo na balkon

Sušák na balkon , závěsný sušák MISTRAL. Kvalitní přenosný sušák na prádlo pro zavěšení na radiátor, balkonové zábradlí apod. Díky komaxitové úpravě můžete požít tento sušák na prádlo i ve venkovním prostředí. Přední díl lze naklopit dle pot.


Je vyroben z bílého plastu a 10ti tyčí z nerez materiálu šíře cm. Vileda závěsný sušák na balkon SUNSET m.

Závěsný sušák na prádlo se sušící plochou m. Vhodný na balkon , radiátor i vanu. Hledáte balkon pradlo susak ? U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba porovnat ceny a ušetřit. Nestavte se na špičky a vyberte si špičku mezi nástěnnými sušáky , Brabantia Wallfix. Prádlo u stropu rychleji schne, nepřekáží a nevytváří se na něm ostré hrany jako při sušení na šňůře.


Tyče stropního sušáku jsou potaženy plastem, což zaručuje dlouhou životnost. Na náš stropní sušák pověsíte až plné pračky prádla.

Stropní sušák je vhodný i do venkovních prostor jako jsou balkony , lodžie, přístřešky. V nabídce venkovní i vnitřní sušáky od značek Leifheit, Vileda, Melicony a další. Nabízíme pestrou nabídku sušáků na prádlo. Vše pohodlně do hodin u vás.


Má celkovou délku šňůr metrů a je vyroben z kovového roštu a dvou úchytů z odolného plastu, které jsou posuvné, sklopné a snadno se s nimi manipuluje. Praktický závěsný sušák je vhodný na vanu, radiátor i balkón. Po usušení prádla se sušák jednoduše shrne a tím získáte opět místo. V našem sortimentu naleznete také balkonové sušáky vhodné na zasklené lodžie.


Skladný sušák i do menší domácnosti Dostatek místa pro pověšení vypraného prádla , vám poskytne závěsný sušák na prádlo Gimi Brezza. Využít budete moci sušicí plochy o délce až m, což vám postačí na. Cena produktu bez dopravy. Skladem Nalezeno v dalších obchodech.


Okenní sušáky prádla, na balkón , do lodžie i do koupelny. Držáky truhlíků, antén SAT a wifi. Interiérový sušák na prádlo se sklopnými sušícími tyčkami. V horní části je umístěna nádobka na vodu, takže slouží.


Potřebujete domácí sušák prádla ? A jaký byste potřebovali?

Na našem e-shopu Zahrada-domacnost. Pokud doma máte opravdu velmi omezený prostor pro sušení prádla, budou se Vám hodit sušáky prádla skládací, nebo ty, jež . Inzeráty SUŠÁK PRÁDLO - aktuální inzeráty na Sbazar. Ring sušák balkonový závěsný m Zn, kg. Vhodné na vnitřní i vnější strany balkonů. Možnost složení sušáku , aby nepřekážel, pokud se nepoužívá.


Materiál: pozinkovaný kov. Domů Sušáky na prádlo Na balkon , závěsné. Jednoduchý závěsný kovový sušák s práškovou povrchovou úpravou pro využití venku.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.