Odvaděč kondenzátu cena

Kó Název položky, Popis položky, Cena CZK bez DPH, Cena EUR bez DPH. Armatury: opravy, seřizování a servis armatur, zkoušení průmyslových armatur, nastavování redukčních a pojistných ventilů. Vše s certifikátem o tlakové zkoušce.


Prodej armatur SČA, SEVEROČESKÁ ARMATURKA,a. Zbytečné náklady a poruchy při výrobě stlačeného vzduchu je možné smysluplně eliminovat pouze vhodným odváděním kondenzátu.

Odváděč kondenzátu BEKOMAT pracuje s kapacitním senzorem. Inteligentní elektronika zabraňuje tlakovým ztrátám a minimalizuje náklady na energii. Z tohoto důvodu se pořizovací . Automatický odváděč odloučeného kondenzátu z tlakového vzduchu v dochlazovačích, filtrech, sušičkách, tlakových nádob a potrubních rozvodech. Dostupnost, Momentálně nedostupné. Ušetříte, 5Kč ( – ). GGCena bez DPH: Kč, Připojení: přírubové.


Odlučovač kondenzátu pro spolehlivé a ekonomické odvádění kondenzátu.

Kondenzát se shromažďuje ve sběrné nádobě odváděče. Senzor detekuje výšku hladiny kondenzátu. Při maximální hladině se otevře.


Typ, Automatický odvaděč kondenzátu BEKOMAT 32. Společnost BESOSERVIS nabízí pojistné ventily, redukční a uzavírací ventily, armatury, šoupátka,klapky a filtry. Pojistný ventil je zařízení, které Vám pomůže udržet tlak pod kontrolou. K samočinnému vypouštění kondenzátu z potrubí a těles nízkotlakých soustav ústředního topení. Zabraňuje průtoku páry do kondenzátního potrubí.


Použití pro vodní páru, vodu. Je určen pro vodu při pracovní teplotě do 120°C a pracovním tlaku do 1MPa. Po dohodě s výrobcem lze použít i pro jiná neagresivní média. Elektronický odvaděč kondenzátu Aircraft AMD. Výroba pístových i šroubových kompresorů vlastní konstrukce, prodej kompresorů Fini, servis kompresorů, tlakové spínače Condor, měření, náhradní díly a příslušenství, úprava stlačeného vzduchu, rozvody stlačeného vzduchu.


L,H) a tekutá paliva (LTO s obsahem síry do kerosin). Vaše cena bez DPH, 9Kč . Cena vody pro výrobu páry se neustále zvyšuje, chemická úprava této vody, která má odstranit možnost vzniku pevných usazenin na teplosměnných plochách. Odvaděč kondenzátu plovákový pracuje na mechanickém principu, tj.

Běžná cena bez DPH, 8Kč. Manuální odvaděč kondenzátu MCD.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.