Jersey prostěradla

Jersey prostěradla si snadno oblíbíte. Jsou hebká na dotek a nemusí se žehlit. Ke kvalitnímu povlečení nepochybně patří i kvalitní jersey prostěradlo. Jedná se o hladkou pleteninu, vyrobenou z prvotřídních 1 bavlněných přízí. Kvalitní prostěradlo je nedílnou součástí lůžka.


Aby dobře sloužilo, musí dobře sedět na matraci, mít příjemný povrch a také krásné a kvalitní barvy.

U nás si pohodlně vyberete barvu sladěnou s povlečením, široká nabídka materiálů a rozměrů nabízí . Prostěradla, která se nemusí žehlit. Na jednolůžko i manželskou postel. Vyberte si ten správný odstín do Vaší ložnice!


Jeho vlastnosti ho předurčují k výrobě prostěradel a ostatního ložního prádla. Lze ho natáhnout až o původní velikosti bez ztráty tvaru. Dále je velmi hebký, měkký, prodyšný a absorbuje vlhkost. Díky možnosti napnout jej na matraci je .

Vaše ložnice je chladnější, tak jste saténové povlečení vyloučili už na začátku, ale nevíte, jaké by vás zahřálo? Dostali jste tip na froté nebo jersey prostěradlo a nevíte jaký je mezi nimi rozdíl? Rádi vám výběr ulehčíme a seznámíme vás s vlastnostmi těchto materiálů. Dnes ušetříte 1Kč díky slevě.


Napínací jersey prostěradla mají vysokou gramáž, nabízíme standardní i atypické rozměry. Jsou vhodné pro klasické postele, prodloužené velikosti matrací i. Napínací kvalitní prostěradla jersey jsou velmi hebká a příjemná na ulehnutí. Nabízíme Vám prostěradla v. Materiálem je 1 bavlna.


Nepřehlédněte naše elegantní a vysoce kvalitní jersey prostěradla nejnovější generace. Skvělé vlastnosti těchto prostěradel zaručují vysoké pohodlí. Oblíbená jsou především v letních měsících. Doporučujeme nakupovat prostěradla z bavlněného jersey v případě, že zákazník potřebuje doplnit povlečení z bavlněného saténu a flanelu.


Struktura tohoto prostěradla je k flanelu a saténu šetrnější . Díky elastanu mají zvýšenou pružnost. Lépe obepnou matraci a drží tvar.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.