Svatební víno etiketa

Tiskneme samolepící etikety na svatební víno nebo i jakoukoliv jinou etiketu. Používáme samolepící papír se splitem určený pro lepení na skleněné lahve. Lze též vyrobit etikety jiné velikosti. Samolepící etikety na lahve vína , sektu, slivovice aj. Vložíme Vaše jména spolu s datem oddání, abyste měli Vy i Vaši blízcí památku na tento slavný den.


Vyrobte si jednoduše své vlastní svatební mini víno a oslňte Vaše svatební hosty!

Na samolepící etiketu natiskneme Vaše jména a nebo iniciály s datem svatby, etiketu následně jednoduše nalepíte na Vámi zakoupené oblíbené víno. Mini láhve koupíte v každém supermarketu dle vlastní chuti a nebo oblíbené značky vína. Chcete hosty obdarovat svatebním vínem? Potom si můžete nechat vytisknout samolepící etikety na svatební víno. Etikety bývají většinou tištěné na matné . Firma Goldpress vyrábí svatebních oznámení, krabičky na výslužku, novoročních přání, promočních oznámení, vizitky a razítka.


Tisk - etikety na víno a flaše. Vhodné i jako etikety na svatební víno ​​. Müller Thurgau je jakostní, suché, odrůdové, bílé víno.

Zajistíme originální dárek pro vaše hosty – svatební víno – 1l nebo l. Pomůžeme vám zvolit svatební etiketu s vašimi jmény a datem svatby. Nabízíme několik variant designu etikety nebo potisku na láhev. Některá vína se však v průběhu roku mohou doprodat, proto . Objednávky vyřizujeme průměrně už do dnů! Dizajn vyhotovíme dle požadavkú nebo v style svatebního oznámení.


Svatební víno (samolepící etiketa 20ks) - Sada 20ti samolepících etiket na svatební víno se jmény novomanželů - případně na. Etiketa na svatební víno může být v podobném designu jako vaše oznámení, měla by ladit se stylem svatby. Nezapomeňte na vaše jména, datum svatby, jednoduchý svatební motiv či fotografii. Protože původní etiketu vína „přelepíte“, pro zkušené . Ozdobte vína na svatební tabuli vlastními vinětami. Zveme Vás na ochutnávku a předvánoční nákup našich vín do Brna na Špilberk v sobotu 2. Více informací: Festival víno z blízka.


Samolepicí etikety na vaše svatební vína o objemu 7l a více. Odběry po kusech (arch). Písmo si prosím zvolte dle vzorníku na začátku této kategorie, barvu na roletce.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.