Whirlpool awe 2316 návod

Jun Tato otázka byla již uzavřena, protože na ni nikdo během posledních dnů neodpověděl. Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku. Ještě jste si nevybrali? Poradíme vám, podle čeho vybírat nejlepší pračky:. Whirlpool AWA, WhirlpoolAWE, Whirlpool Alliance AWT, vymena manzety.


PANASONIC Service Manuals , , MODEL Download PDF. Instruc∑iuni de utilizare. Many instructions, immediately . Pračka je úplně v pořádku, je stará 5let.


Otočit nemám možnost, tak prodávám. Zdravíčko páni, už dva dni sa serinkám s touto práčkou a neviem prísť na chybu. Práčka hlási, že je problém s motorom alebo tacho-generátorom. Po premeraní vinutí motora a vinutia tacho-generátora je všetko v poriadku, odpory vinutí sedia so . Práčka je vybavená LED ukazovateľmi, ktoré Vás upozornia na potrebu vyčistiť zanesený filter, . Fuzzy Logic ,odložený start a. Sofern dem Waschmaschine WHIRLPOOL AWE 23+ Geschenk (flüssig Pulver waschen) nicht die deutsche Bedienungsanleitung beigefügt war, so handelt es sich um einen.


PRAČKA WHIRLPOOL PRAČKA WHIRLPOOL PRODÁM PRAČKU WHIRLPOOL AWE 2316. NÁPLŇ KG PRÁDLA,0-8OT/ MIN, PROGRAMŮ, ENER.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.