Ikea věšák na kalhoty

Více informací o podmínkách záruky najdete v zárukové brožuře. Věšák na kalhoty má dvojitá. Tato nabídka od prodejce jiridosly byla archivována dne 22.


V této aukci s počáteční cenou 9Kč nebylo přihazováno. Prohlédněte si podobné aktuální nabídky na Aukru! Připojte se na dětský bazar eMimino a nakupujte, prodávejte tam, kde to žije.

Inzerát Ikea KOMPLEMENT věšák na kalhoty v hlavním městě Praha, cena 2Kč, od ales-fx na Sbazar. Prodám - Bílý výsuvný věšák na kalhoty Ikea , lokalita Olomouc. Vybírejte z nabídky více než produktů IKEA a nakupujte pohodlně online. Nábytek do ložniceTmavě šedá.


Je to ten největší (1× cm). Výsuvný věšák na kalhoty IKEA. Má ramen, která pojmou 24–párů kalhot. Rok používaný, v top stavu, absolutně vez vad.

Ikea věšák na kalhoty , Cena: 2Kč, Lokalita: Praha 6. Skříně do ložnice - výsuvný věšák na kalhoty ikea , inzerce. Do skříně 1šířka a hloubka. Pár slov o obchodu či obchodníkovi: Registrujte si u nás zdarma vlastní obchod a využijte možnosti popsat svůj obchůdek a také sami sebe :o). Sdílet tento inzerát na facebooku: . Nabízíme výsuvné věšáky na kalhoty (3x).


Pokud se rozhodnou pro další doplňky, velmi často volí sklopné šatní tyče, které pomohou dokonale využít celý prostor skříní, a také výsuvné věšáky na. Za více než týden Osobní odběr zdarma. Jakou má nosnost tento držák na kalhoty ? Chtěla bych ho využít na zavěšení spacáků.


Wieszak na spodnie Ikea Komplement Aufhänger für Hosen percha para. V tomto korpusu máme dole věšák na kalhoty. Muž to má tak, že jedna skříň je na košile - dvě tyče nad sebou, druhá obleky - horní tyč saka, dolní kalhoty, třetí - část police a dole tyč na domácí kalhoty.


Podle mě sklopné tyče Ikea nenabízí, ale není nic jednoduššího, než se zeptat na Ikea chatu nebo pomocí e-mailu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.