Wc sedátko jika olymp

Materiál sedátek je obohacený o složku s trvalým antibakteriálním a protiplísňovým účinkem. Udělejte si přehled o cenách, přečtěte si recenze a hodnocení, zjistěte dostupnost nebo najděte podobné produkty a vhodné příslušenství. Koupelnový komplet Olymp nabízí jednoduchý moderní design s čistými křivkami, který rozzáří interiér Vaší koupelny.


O sérii Deep by Jika : Deep by Jika je novinkou českého výrobce Jika , která navazuje na nejprodávanější sérii Lyra Plus. Současné designové trendy, použité především v. Ukazuje, že i tak zdánlivě banální typ výrobku lze pojmout s designovou rafinovaností a půvabem.

Jika Olymp skrinka 55x62cm, vrátane úchytiek, 4. Olymp - Sedadlo, 376mm x 436mm, s poklopom oceľové úchyty za najnižšiu cenu. Sedátko olymp new SLOW . Prezrite si aktuálne akcie, zľavy, výpredaje, diskusiu, názory a recenzie, porovnanie cien. Objavte najlepšie ceny na slovenskom internete.


Související produkty: - . JIKA OLYMP DEEP klozetové sedátko 376x436mm bez poklopu, duroplastové, s ocelovými úchyty, bílá TECHNICKÉ PARAMETRY: Šířka: 3mm Hloubka: 4mm Barva: bílá - duroplastové sedátko bez poklopu - s. Jak nastavení změnit a další informace zjistíte v našich zásadách pro soubory cookie.

Starší označení výrobku: 8. Expresné doručenie po Slovensku! Bohužel se mi stalo, že jsem koupil na webu sedátko, které je křivé, čemuž bych se rád vyhnul. Dobrý den, děkujeme za Váš dotaz.


WC sedátko je v bezvadném stavu, jedná se o standardní . Hladký povrch odpadů se snadno čistí a zabraňuje tak ulpívání nečistot a mikroorganismů. Toaletní sedátko není součástí. V katalógu nemáme podrobnejšie informácie WC sedatko JIKA. Nižšie nájdete tovar v internetových. WC s poklopom OLYMP , antibakteriálna úprava, kovové úchyty.


JIKA , JIKA - série OLYMP , Internetový obchod se zaměřením na koupelny, kvalitní koupelnové doplňky za velmi dobrou cenu. Součástí je rovněž odborné poradenství. Koupelnová série Olymp nabízí jednoduchý moderní design s čistými křivkami, který rozzáří interiér Vaší koupelny. V sortimentu JIKA si vyberete vanu, sprchové kouty, koupelnové baterie, nábytek do koupelny, „záchod“ i umyvadlo.


Nejprodávanější série jsou Cubito, Mio a Olymp , které žijí jak designem, tak praktičností. Duroplastové sedátko s poklopem Deep by Jika s antibakteriální úpravou, odnímatelné, kovové úchyty, SLOWCLOSE .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.