Police do dodavky

Regaly police na dodavky. Prodám regály police výroba Německo zn. Bott Demontováno vw transporter long tVelmi pěkný stav vhodné do dodávky nebo nakladního auta Ducato transit jumper crafter peugeot citroen Fiat volkswagen transporter ttmercedes benz Sprinter renault . StoreVan do užitkových vozidel. Vestavba do dodávky TOYOTA ProAce.


Další z našich realizovaných prací.

Tentokrát servisní výjezdové vozidlo Toyota ProAce a lehká, hliníková auto vestavba s vysokou užitnou hodnotou a dlouhou životností. Zadání znělo: police , regály a zásuvky pro přehledné uložení náhradních dílů, dílenského nářadí a dalšího . Ať už hodláte vybudovat plnohodnotnou pojízdnou dílnu, nebo jen chcete uspořádat nástroje v servisním voze, vyjdeme Vám vstříc. Naše dílenské vestavby z Vaší dodávky udělají pojízdný servis, ale také pomohou zamezit nepořádku v autě.


Do vozu dle požadavků nainstalujeme: - dílenské skříňky. Jednotlivé police a šuplíky. Skříně , šuplíky, police a kazety jsou osazeny aretací, bránící otevření za jízdy.


Vybavenie dielenských vozidiel jednoduché a lacné máme v ponuke pre každého kto potrebuje mať poriadok v aute. Manualna klimatizacia,palubny pocitac,central na do ,elek.

Výbava: - stupňová prevodovka, el. ABS, ESP, multifunkčné rádio s navigáciou, ťažné zariadenie, sada letných pneumatík, originálny snímateľný strešný nosič s nosnosťou. SAPHO SMART rohová police do sprchy, chrom ( BL7), Rohová police do sprchy - chrom. Obsah dodávky : Rohová police. Police do dodavky jsou letošním hitem a čekají právě na Vás.


Máme obrovský výběr a GARANTUJEME rychlé dodání. Vyšetřovatelé objasnili případ muže, který u brněnské školy údajně lákal do svého auta školačky. Taková oznámení police obdržela hned dvě. Zjistila ale, že v prvním případě šlo o nedorozumění a druhý se zřejmě nestal vůbec. Tesařství, pokrývačství a klempířství v Polici nad Metují.


Vybrat si můžete z firem v okolí, třeba James Štefaniak, Petr Jirman, MT Střechy,. Rohová police do koupelny patra Powerlock - jednoduše a bez vrtání nosnost až kg vydrží i trvalou zátěž odstraníte jednoduše a beze stop Co je powerlock systém Unikátní systém založený na bázi př. Na policejní služebně skončil řidič černé dodávky , který letos v září na křižovatce v Litomyšli pěstí vysklil okénko vedle stojícího vozu a napadl řidiče.


Incident tehdy zaznamenala městská kamera.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.