Poklopy plastové

Použitý polyuretan má vysokou odolnost proti chemickým látkám. Poklopu jsou hermeticky uzavřené pro plyny a . Nabízíme různé druhy poklopů. Pozinkované poklopy, ocelové poklopy, poklopy plastové , poklopy kompozitní – dle druhu mohou být vybaveny těsněním a. Izolace proti vlhkosti a radonu.


Dále nabízíme poklpy plastové zelené o průměru 6mm, které jsou UV ochranu.

Novinka poklopů plastové jsou poklopy KOMPOZIT, které jsou odolné, uzamykání, protiskluzová úprava. Nejsou lákavé pro zloděje litiny. Komplexní servis a prodej sortimentu plastové poklopy , litinové poklopy , ocelové poklopy , nerezové poklopy , kompozitní poklopy , plastová svodidla, stromové mříže, kanalizační poklopy , studniční poklopy , průmyslové poklopy , poklopy na zakázku. Budeme se těšit na Vaší návštevu v našem e-shopu Plastovepoklopy. Naše firma se zabývá zakázkovou výrobou kvalitních plastových poklopů z konstrukčního polypropylenu.


Poklop vyrobíme dle specifikací zákazníka. Pokud tedy potřebujete plastový poklop na studnu, žumpu, ČOV, jímku nebo jinou nádobu, neváhejte a pošlete nám Vaši poptávku. Na základe spoločenskej objednávky - dopytu obyvateľstava aj firiem vlasniacich šachty, studne a iné jímkové objekty, ktoré je potrebné priebežne otvárať a zatvárať sme pristúpili aj k výrobe plastových poklopov.


Plastové poklopy můžete objednat e-mailem nebo po telefonické domluvě.

Rozměry dle požadavků, varianty pochozí i nepochozí, barva černá nebo zelená. Predaj čerpadla,radiátory,ohrievače vody. Uvedené hmotnosti jsou orientační, mohou se lišit ±. Katalog obsahuje technické informace jen pro některé druhy a rozměry produktů. V případě potřeby podrobnějších . AAAradiátory - Velkoobchod s širokým sortimentem topení, vody, plynu, odpadů atd. Neváhejte, každý si u nás vybere.


Poklopy se osazují přímo na průlez šachty. Jedná se o poklopy z kompozitní směsi, která svými vlastnostmi v mnohém předčí poklopy plastové. Hlavní argument proč zvolit tento poklop je, že nebývají terčem vandalů a zlodějů.


Lacný poklop vhodný na studňe, šachty, kruhové otvory. Osobní auty, na šachtu 3x 3mm. Některé typy starších kanálových poklopů. Ostravské vodárny a kanalizace (OVAK) v minulosti už v souvislosti s krádežemi kovových poklopů testovaly poklopy plastové. Jejich používání se však neosvědčilo.


Na přání: - logo zákazníka na víku. KRUHOVÉ POKLOPY SMC S KLOUBOVÝM ZÁVĚSEM pro běžný silniční provoz D400. TVERCOVÉ POKLOPY KIO PRO KRUHOVÉ PLASTOVÉ ŠACHTY a lehké zatížení B125.


K nádržím na dešťovou vodu dodáváme různé poklopy.

Nejdůležitějšími kritérii při výběru víka nádrže jsou předpokládané zatížení poklopu a také kam víko nádrže umísťujeme. Název materiálu Rovasco převzala celá produktová řada výrobků pro odvodnění komunikací. Z Rovasca vám vyrobíme plastové poklopy na uliční a horské vpusti, poklopy na šachty a kanalizační mříže. Jedná se o plastové monolity bez kovových či jiných výztuh, koncipované do standardně používaných litinových nebo . Ochrané plexi PCK-LH1EM pro SONY NEX .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.