Svícny ze skleniček na víno

Teplo a světlo svíček navodí tu správnou vánoční atmosféru, a proto by ve vaší domácnosti neměly chybět krásné svícny. Originální si můžete podle našeho vzoru vyrobit i ze skleniček na víno nebo sekt! Na Vánoce je všechno povoleno. Tedy myslíme především co se výzdoby domova týče.


Někdo má rád pomálu někdo zase přespříliš.

Ale v tomto období svátků je dovoleno být i přehnaný, co se kýče týče. A kdo z vás si rád vyrábí výzdobu sám, máme pro něj skvělý nápad od Anežky a Jiříka na vánoční . Velmi levně a jednoduše si můžeš vyrobit roztomilý svícen. Potřebuješ: skleničky na víno nebo brandy drobné ozdoby s vánoční tematikou umělý sníh třpytky, mašličky apod. DIY: Vánoční svícen ze skleničky - 10. Skleničky na víno nemusí sloužit pouze jednomu účelu.


Během okamžiku z nich můžeme vykouzlit krásné originální svícny , které ozdobí okenní parapet či stůl. Stačí k tomu pouze vánoční dekorace, které máme doma běžně.

Baňky, větvičky, jmelí a stužka. V lepším případě šišky, sušené ovoce a další podle možností a . Z čeho všeho se dá vytvořit svícen ? Záleží na tom, jestli máte ráda lesk vánočních ozdob, nebo se spíš přikláníte k přírodním materiálům, či naopak snesete trochu té extravagance. Svícny , které vám dnes představím, mají ale jedno společné.


Ale jsou vytvořeny z běžně . Kores přináší návod na výrobu jednoduchého a elegantního svícnu, k níž potřebujete pouze nízkou sklenici ze silnějšího skla, lepicí tyčinku Kores, bavlněnou přízi,. Samotný postup výroby je jednoduchý. Lepidlem Kores potřeme část skleničky v kruhovém tvaru. Tak připravíme skleničku k nalepení bavlnky.


Skleněný poklop ze sklenice na víno a svícen z lahve od oleje. Je spousta věcí v naší domácnosti, které slouží na něco jiného než k čemu byly původně určeny :) Třeba sklenici na víno jsem obrátila dnem vzhůru a do ní. Můžete si tam dát i čokoládové bonbóny, cukroví, oříšky… ale víno je víno … A hned . UDĚLALA JSEM SI SVÍCNY ZE SKLENIČEK NA VÍNO.


Krásné svícny na vánoční stůl: Vyrobte je ze skleniček na víno ! Rychlé nápady jsou k nezaplacení.

Třeba tento, kdy se chystáte prostřít k velice romantickému večeru, a na stole jsou sklenky na víno. Přidejte dvě navíc, aby se z nich na chvilku mohly stát zářivé lucerničky… Budete k tomu potřebovat jen potištěné transparentní papíry – seženete je ve výtvarných . Díky tomuto svícnu můžete velmi rychle téměř z ničeho vykouzlit krásné, intimní světlo, tolik žádoucí pro vytvoření sváteční nálady. Udělejte to netradičním způsobem a okouzlete své hosty. Připravte svícny ze skleniček a sklenic. Zejména nyní, v tomto ročním období, kdy jsou večery chladnější a tmavší, rádi si se svíčkami ? Možná i při sklence dobrého vína ? Když už mluvíme o víně , určitě máte doma starou nepoužívanou sadu sklenic na víno , které byste mohli využít na něco . COPAS DE VINO TRANSFORMADAS EN CANDELEROS.


Svícny malé, velké, z křišťálu, porcelánu i skla v moderních či starožitných designech za krásné ceny. Navštivte Luxury Table a přesvědčte se sami. Návod na vánoční svícen. Nejdříve si uřízneme kousek aranžovací hmoty zhruba takové velikosti, aby se přesně vešla do skleničky. V jednotlivých sekcích naleznete sklenice na víno , sklenice na vodu, nealko nápoje nebo sklenice na pivo.


Nabízíme i skleničky na lihoviny a destiláty. V sortimentu kvalitních skleněných výrobků objevíte skleněné mísy, džbány na víno , džbány na vodu, karafy na víno , originální skleněné vázy, svícny a skleněné talíře.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.