Domácí zdravý chléb

O víkendu se chystám vyzkoušet váš recept a už se nemůžu dočkat, ještě jsem nikdy domácí chleba nepekla :). Ale přijede návštěva, tak bych ráda překvapila. Příprava je velmi jednoduchá. Ořechy nasekejte na menší kousky tak, aby byly dobře poživatelné.


Všechny připravené suroviny smíchejte a rukama vypracujte těsto, z něhož vytvarujte chléb.

Troubu předehřejte na 220° C a dejte na plech s pečícím papírem. Recept na upečení chutného chleba doma v troubě. Výborný domácí chleba i bez pekárny - vyzkoušejte náš recept!


Je opravdu nutné , pořizovat si kvůli občasnému pečení poctivého domácího chleba pekárnu? Přesto je můj chleba rychlý a jednoduchý, zdravý i chutný, s křupavou kůrkou a křížkem na „bříšku“ po vzoru našich babiček. Ne, nebaví mě kupovat chléb v obchodě. Bohužel kvásek mi umřel a do obchodu se mi nechtělo, tak jsem opět oprášila zástěru a pustila se do jednoduchého domácího chleba , který zvládne opravdu každý.


A jakmile jej ochutnáte, zjistíte, že není nad domácí chléb.

A podotýkám, že domácí chléb není ani . Tento recept na domácí chléb téměř bez práce už pár let koluje českým internetem. Pro nás ho otestovala bloggerka Tereza z Foodlover. Vyzkoušejte ho s ní, a pak.


Pokud máte zahradu a nadprodukci cuket, může se vám hodit tento recept na velmi zdravý a chutný moučník. Ideální na svačinu nebo . V dnešním receptu bych vám chtěl popsat postup přípravy 1 celozrnného domácího chleba. Výhodou tohoto chleba není jen jeho cena (700g domácího celozrnného chleba vás vyjde na cca 20kč oproti cca 16kč za kupovaný „ celozrnný“ chléb ve 250g balení), ale i to, že veškerý výrobní proces máte . V článku se píše: Taková malá rada: součtem všech surovin, které jdou do pekárny v gramech, zjistíme cca celkovou váhu chleba po upečení - tedy i velikost nastavení při startu. Na jakou hmotnost je recept?


Domácí kváskový chleba - luxusní zdravá svačina. Zdravím , zkusila jsem tento . Zuzana není žádný profesionál. Chléb peče jen pro svoji rodinu a přátele, ale činí tak i při svém pobytu v zahraničí.


Když jsem před pár lety začínala, musela jsem si návod na přípravu žitného kvásku najít na německy a anglicky psaných webových . Přinášíme recept na celozrnný chléb , který zvládnou všichni, kteří s vařením a pečením nemají moc velké zkušenosti. Je jednoduchý, není třeba domácí pekárna a stačí jen mouka, voda a sušené droždí.

A ty hodiny čekání než bude kompletně hotov, za to stojí. I když se dá dnes celozrnné pečivo koupit .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.