Ale bohužel u nás je zvykem nachystat pohoštění v kuchyni aby si ostatní mohli přijít vzít co chtějí. Je tam o něco nižší jak pokojová teplota. Mám trochu obavy aby se šlehačka nerozpustila apod.
Nemáte zkušenosti jak dlouho vám vydrželi mimo lednici? Díky a přeji mnoho příznivců . Vaše hodnotenie: Žiadne.
Ak chcete komentovať, prihláste sa alebo . Semifreda - recept už rozebírají maminky na webu eMimino. Podívejte se na jejich rady a. Dcera bude mít narozeniny, tak bych to chtěla zkusit na oslavu. Jediné co dělám od oka je těsto na domácí pizzu… :lol:. Dobrý den, zamýšlel jste se někdo nad tím, co znamená slovo semifreddo? Dalo by se přeložit jako polozmrzlina.
Vy tam davate mouku a pecete to?
Je to perfektní věc, úplně to změní chuť šlehačky a hlavně i konzistenci, vytvoří to jakoby pěnu. Nejprve jsem zeesan nechtěla kupovat a paní Lenka( z maminčiných receptů) mi poradila, že můžu . Co se týká množství, držte se návodu na ztužovači. Já používám ztužovač za studena, ten je na cca 7gramů hmoty. Vím, že když mám formiček z jogurtů Activie, tak je na ně spotřeba cca poloviny množství krému, to znamená 350g.
Takže si ušlehám jednu šlehačku ( 2- 2g ) , k ní přidám kelímek . Jen jsem se chtěla zeptat, zda bys nemohla přidat i receptíky (podrobné) na nějaké náplně na semifreda. Já bych je měla dělat na zítra na rodinnou oslavu, ale strašně v tom plavu. Nikdy jsem nic podobného nedělala. Bojím se, aby jsem nedala želatinového ztužovače moc a nebylo to potom moc tuhé anebo zase málo a . Doslova napůl studený či chlazený.
Semifreddo je sladký italský dezert, mražený smetanový krém se sametovou strukturou, který se od zmrzliny liší vláčnější konzistencí. Toto som robila prvý krát a má to aj trochu malé chybičky, čo sa týka krému musím sa ešte veľa učiť. Takto sú naplnené jovokrémom.
Mandarinkové som neopisovala preto, lebo je to . Postupně vmícháme smetanu a společně došleháme dotuha. Potom vykrajujeme kousky kovovou formičkou, z níž je opatrně vytlačujeme zespodu prsty.
Libovolně dozdobíme šlehačkou, ovocem a čokoládou. Re: Formy na zákusky ( semifreda ). Nový příspěvek od marky 20. Ahoj holky prosím poraďte. Koupila jsem si druhy malých semifrédu- složili jsme se tedy abych byla upřímná ale to je jedno.
Jak jsem vykrájela formičkou korpusy,tak jsou o tak 2-4mm menší než . Tyhle mini-dortíčky byly jednoznačně úspěchem, všichni ocenili, že je sladké na stole již během oslavy a ne jen jako dort, který se krájí až poměrně. Obdivuji tě, co všechno stihneš při děckách. Recepty jsem pročetla a určitě se budu i inspirovat.
U nás jsou semifreda také v oblibě. Malé dezerty sú ideálne ku káve a vyzerajú dokonale, keď ich servírujete na tanieri návšteve. Môžete ich ľahko skladovať v chladniče a navyše, tento pripravíte ľahko bez pečenia, čo je určite skvelá voľba, ak sa ponáhľate.
Mini tvarohové koláčiky s malinami sú veľmi obľúbené v každej domácnosti, kde sa nachádzajú malé . Na kurzu se naučíte připravovat malé mražené dezerty a semifreda pomocí silikonových forem. Na začátku si upečete piškotové těsto pomocí .
Žádné komentáře:
Okomentovat
Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.