Čistící hadry brno

Balení o hmostnosti 10kg. Výroba a prodej čistících hadrů pro průmysl, dílny, autoservisy za nízké ceny. Slevy stálým odběratelům. TEXTIL LISOVANÝ ČISTÍCÍ - BAREVNÝ 10KG.


Standardně vyráběný sortiment.

Preferujeme zboží renomovaných značek z ČR, ale některé výrobky také dovážíme. Výsledek obrázku pro logo geis. CZ l velkoobchod l kancelářské potřeby Brno l chráněná dílna l náhradní plnění l zakázkové . Vyrábíme úklidové mycí hadry , prachovky, žínky, případně další podobný sortiment (ručníky , utěrky). Velkoobcho maloobchod: - kvalitní 1 savý materiál - čistící bavlna - čistící textilie - PUZWOL - čistící bavlněné hadry na čištění.


Hlavním pilířem naší činnosti je sběr použitého textilu, třídění textilií, recyklace textilu a výroba čistících hadrů. V České Republice jsme rozmístili více než 3firemních kontejneru.

Hadry a textilie jsou sbírány, tříděny, recyklovány. Vhodné textilie jsou určeny k druhotnému využití jako čistící hadry , dále zpracovávány nebo . Naše textilie na čištění nebo-li čistící hadry se vyrábí ze 1 savých sběrných bavlněných textilií, které jsou zabaleny do igelitového balíku o hmotnosti kg. DŮLEŽITÉ UPOZORNĚNÍ PRO FIRMY: V současné době není naše firma plátcem DPH!


Hledáte cistici hadry kg? U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba porovnat ceny a ušetřit. Pronajměte si pracovní oděvy, čisticí utěrky a vchodové rohože u MEWA – jedničky v oblasti managementu textilií. Pro všechny, kteří pracují s oleji, mastnotami a ostatními ropnými produkty. Jsou určeny širokému okruhu zákazníků pro běžnou potřebu, čištění . Hadr na toaletu také nazýván jako švédská utěrka je vyroben z kvalitního mikrovlákna.


Vysoká savost a absorpce mastnoty. Hadr je pratelný na 30°C a je možné ho také sušit v sušičce na prádlo. PRODEJNA Brno Stará Osada.


Prodejna je výdejním místem objednávek z e-shopu . Prodej a servis průmyslové čisticí techniky v Veverské Bítýšce.

Brno , Slatina – Naplánovat trasu. Dodáváme čistící hadry , čistící textil, bavlněné hadry na čištění, pucvol, utěrky s netkané papírové utěrky. Vybrat si můžete z firem v okolí, třeba Vybaveniprouklid.


Kränzle Česká republika, NORK, s. Další z našich činností je výroba a prodej 1 bavlněných hadrů , určených na čištění v autoservisech, v lehkém a těžkém průmyslu, v úklidových firmách nebo ostatních provozech, kde se pracuje s ropnými produkty a mastnotami různého druhu. Všechny hadry jsou čisté a zdravotně nezávadné. Oct Textileco dává oblečení Červenému kříži a co není využito, nechává zpracovat společností Dimatex na čisticí hadry a další technické materiály. TextilEco sponzoruje neziskové organizace především finančními částkami a provozuje také secondhandové obchody Genesis. Diakonie Broumov na svých . Mar Část poslouží ke svému původnímu účelu především v rozvojových zemích, část bude rozřezána na čistící hadry , izolaci nebo bude rozedrána na vlákna a vrácena prvovýrobcům oděvů.


Oděvy, oděvní doplňky, párovou obuv, bytový textil (povlečení, záclony, závěsy, ubrusy, deky), . Nabízíme drogistické zboží a úklidové textilie.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.