Superhry roboti

Hry Roboti (259): Robots Initiate Work Sequence, Super Mechs, Robokill Arcane Weapon, Reach the Core, Attack of the Johnnies! Robot Mom – výborná adventura, ve které musíte dopravit malého robota z Měsíce až na planetu Zemi za jeho matkou. Robots Attack je luxusní 3D střílečka, ve které přijměte identitu chlapíka ze speciálního komanda, jehož úkolem je společně s jeho kamarády z týmu ochránit město před invazí zabijáckých robotů. Pohybujte se po městě, zabíjejte roboty , získávejte tak peníze a za ně si pak nakupujte zbraně a léky pro uzdravení.


Maxx the Robot – znamenitá hra, ve které musíte s odhodlaným robotem prchnout z továrny, ve které mu jde o život.

Super Jump Robot - přeskakujte s jedoucím robotem překážky tak, aby dojel až do cíle. Robot Wants Ice Cream - pomozte robotovi a jeho čtyřnohému kamarádovi posbírat co nejvíce zmrzliny. Robot Tank - sestavte z jednotlivých dílů robotický tank a otestujte funkčnost jeho zbraní. The Legend of the Golden Robot - vydejte se na strastiplnou cestu a pokuste se najít všechny části zlatého robota. Robot Dog City Simulator - pohybujte se s robotickým psem po městě, demolujte věci, získávejte peníze a plňte zadané mise.


Robot Butler - vžijte se do role robota a starejte se o pořádek v rodinném domě. Skočte dolů a rychle zabijte toho robota popřípadě si vemte lékárnu. Teď začíná ta nejobtížnější část mise:jsou tam takový žlutý roboti s plazma cannonem a jetpackem na zádech.

Vždycky do vás aspoň jednou střelí,jenže vy vodlítnete a vás to rozsekne na dvě půlky takže jsem našel jednoduchý návod:skrčte se a raste do . Robot Rampage - přijměte identitu kačera Donalda a se zbraní v ruce čelte útokům agresivních opeřenců, jež na vás útočí doslova ze všech stran. Kdyz zabijite jen toho velkyho, tak pak je tam hodne lidi a nejde se vyhybat strelam. Ten robot na konci je trošku těžkej, ale jde. Stačí si dávat pozor a hodně uhýbat.


Robot Laser Battle - vynikající střílečka s roboty určená pro jedno nebo dva hráče u jednoho počítače. Ocitli jste se na opuštěném ostrově, kterou ovládli zlí bojoví roboti. Vy se jimi musíte prostřílet vždy do dalšího, náročnějšího levelu. Monkey Go Happy Stage 112. V dalším pokračování výborné série opiček vám dnes přinášejí dobrodružství v neznámém labyrintu, ve kterém musíte rozluštit hlavolamy aby vám robot pomohl.


Zahrajte si nejnovější hry z kategorie - Roboti hry. Kromě toho každý den vybíráme ty nejlepší online hry z internetu, takže o zábavu máte postaráno. Jak už název této nové hry napovídá, jde o bojovku s roboty v jedné velké aréně.


Vaším úkolem bude obrana proti dotírajícím nepřátelským robotům. Střílejte přesně a rychle, protože jinak se váš robot odebere do křemíkového nebe. Hlavní postavou v této chytlavé a na přemýšlení náročné .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.