Gumové bonbony recept

Gumové medvídky si mnozí z vás dopřávají s dobrým pocitem, že dělají něco pro své klouby. Velmi snadný recept na bonbony , které obsahují vitamíny a mikroživiny ze čtyř a více druhů ovoce. Pokud se chcete vyhnout konzervantům, cukru a barvivům, sáhněte po tomto receptu. Budete potřebovat buďto silikonové formy na bonbony nebo také postačí vykrajovátko. Effi, u receptů agar vždycky zmiňují jako náhradu, takže to určitě můžeš zkusit :).


Na gumových medvídcích si lidé postupně na celém světě pochutnávají už let.

Prozradíme, jak si doma vyrobit jejich zdravější variantu, nebo jak obyčejné bonbony přeměnit na módní doplněk. Máte mlsné děti, které se neobejdou bez gumových bonbonů , ale složení těch z obchodu vás straší? To jsou domácí gumoví medvídci z velmi zdravého agaru a ovoce.


Tomu říkám Mlsání s benefity. Můžete je zobat opravdu kdykoliv. Děti si je zamilují a už jim nemusíte . Pokud mají vaše děti rádi sladkosti, připravte jim domácí želé bonbóny. Dají se připravit rychle a jednoduše a jistě.


Hotové bonbony obalte v cukru a nechte na vzduchu asi hodiny proschnout.

NĚCO NAVÍCVyužijte své domácí ovocné sirupy, nebo kupte v prodejnách se zdravou výživou ty opravdu kvalitní. Agar je želírovací přípravek rostlinného původu vyrobený z mořských řas. JAK ZABALITNa dno plastové krabičky . Jen co se nám doma objevilo deset litrů čistého jablečného moštu, začala jsem přemýšlet, jestli se z něj nedá vykouzlit taky něco jiného než sakra dobré pití. A pak mě přepadla spásná myšlenka.


No dobře, do mých milovaných gumových medvídků to má sakra daleko, . Kdo by neměl rád želatinové bonbony , kyselé žížaly, slaďounké medvídky. Kdo však krom mlsání řešíte i použitá barviva nebo prostě medvídky nejíte kvůli živočišné želatině, právě pro vás bude tento recept. A není to nic náročného, pokud . Prodávané želatinové bonbony jsou převážně plné cukru a různých chemikálií, proto je užitečné se naučit recept na jejich domácí přípravu.


Sami budete překvapeni, jak je recept na gumové bonbóny jednoduchý. Vyrobte svým dětem zdravé domácí gumové medvídky. Pokud zvažujete domácí výrobu gumových bonbónů pro vaše děti místo klasických želé cukrovinek z obchodních řetězců, můžete vyzkoušet tento jednoduchý recept. A jestli vám bylo video přínosné, budu moc ráda . Nechala jsem se inspirovat diskuzí a zkusila udělat domácí bonbony.


Rozmixovala jsem banány a šťávu z pomerančů. Přivedla v hrnci k varu. V tuto chvíli můžete přidat sladidlo (lžíci medu, přírodního sirupu atd), ale nemusí být.

Kterak dětem dovolit nějaké to mlsání bez umělostí a ještě si při tom užít legraci? Vytvořte si gumové bombóny. Recept pochází z tohoto článku, kde se také dočtete více. Připravte pro své děti zdravé želé bonbóny , bez zbytečných éček, barviv a konzervantů.


Z uvedeného množství je asi bonbónů. Záleží na velikosti formiček. Postup výroby: Nejprve peroutkou namočenou v kokosovém oleji vymažte . A nakonec jeden recept , který budu milovat hravé děti. Mohou na nich uplatnit svoji šikovnost a fantazii.


Budeme potřebovat: 1g moučkového cukru, stejné množství strouhaného kokosu, 1ml kondenzovaného mléka, lžíce másla, barevné cukrářské perličky, lentilky, barevné pendreky nebo gumové žížalky. Až si práci se želatinou osvojíte, jistě se rádi pustíte do zkoušení složitějších technik a receptů. Dnes pro vás máme jednoduchý recept na výrobu domácích želé bonbónů , kterým prostě nejde odolat . Tak jsme je taky museli vyzkoušet! Stačí k tomu jakákoli 1 ovocná šťáva (nejlépe čerstvá vymačkaná z ovoce, ale poslouží i kupovaná v podobě 1 džusu) a agar-agar, který se vyrábí . Domácí želatinové bonbony !

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.