Domečková past na myši

Další produkty pro hubení hlodavců najdete v kategorii HUBENÍ HLODAVCŮ. Velmi oblíbený produkt, s vynikajícími výsledky. Past má dva vstupy, dovnitř pasti umístíte návnadu.


Past na myši pro odchyt většího množství myší naživu! Do jedné pasti lze chytit až myší! Přes odklápěcí průhledný vrchní kryt dobře .

Pokud máte někde nějakou místnost, kde jsou myši , máme tu pro vás návo jak se jich zbavit. Zapomeňte na pastičky, opalování chleba nebo kousky sýra, a věřte, že to jde i jinak. A nebo raději zůstanete u klasických dřevěných pastí, co sklapnou? Jednoduchá past za pár korun na odchyt živých nežádoucích příživníků v domácnosti atd. Domečková past na myši Pastička na odchyt živých myší a jiných drobných hlodavců.


Návnada se klade ze spodu tak, že otočíme páčkou a část spodního plechu se odsune. Po vložení návnady past opět uzavřeme otočením páčky. Jde o klasickou dřevěnou sklapovací past na myši.


Opatří se vhodnou návnadou, pak natáhne a zajistí.

Jako návnadu lze použít sýr, salám, slaninu, oříšky, případně i sladce vonící potraviny. Umístění pasti je vhodné všude tam, kde se vyskytují myši, ale . Skvělý pomocník do domácnosti nebo na zahradu na chytání myší. Princip je jednoduchý, do pasti umístíte návnadu, myš se horním otvorem dostane dovnitř, ale nedostane se zpátky, vy pak domeček odnesete tam kde chcete myš vypustit a otočením páčky myš pustíte. Myš zůstane živá - možnost odnést ji na jiné místo. Balení: (balení po ks, cena za 1ks).


E-shop cena: Kč s DPH (Kč bez DPH). Nákup bez rizika: dní na vrácení. U nás máte také jistotu, že v případě reklamace výrobku, bude vše řešit značkový servis , který používá zásadně originální náhradní díly.


Pasti na myši a krysy, jsou zabaleny v nepoškozených obalech. V případě dalších dotazů nás neváhejte kontaktovat. Zobrazit podrobnější popis . Jak se používá: návnada se napíchne na vyčnívající kousek plíšku, natáhne se pružina a zajistí se drátem, pastička se umístí tam, kde se myši nejčastěji vyskytují. Group Jak se používá: myši úzkým otvorem vniknou dovnitř, ale nemohou se . Myš do této pastičky vleze a nedostane se ven, živou můžete vypustit mimo domov v přírodě.


Pokud myš chytíte, vypusťte ji a nainstalujte past znovu, nebo můžete použít více pastí najednou, dokud se myšky chytají. Drátěná domečková past na myši , do které lze na jednu návnadu chytit několik živých myší. EURO NÁŘADÍ - Velkoobchod nářadím.


Vybírejte z širokého sortimentu.

Popis výrobku a vyobrazení má pouze informativní charakter. Fotografie je pouze ilustrační. Typ, popis, fotografii výrobku můžete zkontrolovat na oficiálních stránkách výrobce či v katalogu .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.