Bruschetta pohlreich

Znáte italskou bruschettu? Připravte si ji hned na způsoby současně! Touhle topinkou rychle zaženete hlad a ukojíte chuťové pohárky.


Rajčata nakrájíme na čtvrtky a zbavíme je semínek. Bazalku natrháme na malé kousky a přidáme k rajčatům, dochutíme solí. Pečivo opečeme v troubě do .

Rychlá, vtipná, vynikající. Jinak se bruschetta , typický italský předkrm, popsat snad ani nedá! V nové knize Grilování najdete 1nejoblíbenějších . A to kvůli kvalitě rajčat, která je u nás v létě nejlepší.


Recept na italský předkrm na český způsob. Todle je ta vůně, co cítíš ve Středozemí na dovolený z každý hospody,“ libuje si spokojeně Pohlreich. Bruschetta podle polreicha recepty, které budete milovat. Pak už jen lehce opečte ciabattu, podélně rozkrojenou a pokapanou olivovým olejem, naneste na ni směs lilku s rajčaty, přidejte pár kousků mozzarelly - natrhané a dochucené bazalkou a olivovým .

Zapomeňte na „slunce, seno, jahody přístup“, mořské plody si zamilujete, říká Pohlreich o kalamárech, krevetách, slávkách nebo italských mušlích vongole. Ta vůně je nepopsatelná, ale pokusím se: voní to jako prase,“ konstatuje nad bisquem Pohlreich. Na vrchol letní sezóny a šťavnaté rajčata si ještě chvíli počkáme, čekat na tento recept do léta bychom ale nevydrželi. V kuchařské show Rozpal to, šéfe! Zdeněk Pohlreich dokonalou přílohu ke grilovanému masu.


Pečené brambory plněné směsí smetany, sýra a čerstvého křenu oživí chuť bylinek. Ideální i jako hlavní chod pro vegetariány. Zkrátka univerzální letní dobrota! Zapotil se jako už dlouho ne! A kmital kolem plotny, až se mu brejličky mlžily!


Někdy si myslím, že bych si vystačila jen s pár surovinami: rajčaty, bazalkou, olivovým olejem a česnekem. Miluju špagety s rajčatovou omáčkou i italskou bruschettu. Nejvíc, když vařím z vlastních surovin. Příprava slavného italského předkrmu je v plném. Tento šéfkuchař, podnikatel, učitel a moderátor nejsledovanější kuchařské šou v Česku Ano, šéfe!


See more ideas about Fresh, Beer and Clock. Kuchařská show v galerii Šantovka v Olomouci.

Celer je stále využívanější zeleninou v kuchyni, ať už jeho kořenová část u bulvového celeru či řapíky u řapíkatého. Své využití najde v řadě nejrůznějších receptů. Jak celer a jeho části v kuchyni využít a co nám kromě chuťového požitku jeho konzumace přináší, zjistíte v následujících řádcích.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.