Baileys recept se smetanou

Obě salka dáme na hodiny vařit, potom je necháme vychladnout. Z mandlového pudinku, mléka a vanilkového cukru uvaříme pudink a za stálého míchání necháme mírně vychladit. To aby se nám na povrchu nevytvořil škraloup.


Vlažný pudink smícháme se zkaramelizovaným salkem, rumem a nakonec . Je to spíše pro ženy takové sladidlo. Použila jsem půl litrové láhve se šroubováním.

Tatra (neslazené kondenzované mléko) - je to trvanlivější, než šlehačka ;-). Tenhle recept znám,je moc mnam,přidávám do něj uvařený mandlový puding a říkáme tomu mandlovy vaječný konak. Domácí baileys se smetanou recepty, které budete milovat. Zapečené těstoviny se slaninou a smetanou.


Dělala jsem to před vánoci a za chvíli to bylo pryč, olizoval se i přítel, který sladký pití moc nemusí. Zítra budu dělat další dávku: -)) děkuji mockrát za recept. Chut se velmi přiblíží koupenému baileys :o). Když jsem na začátku roku sestavovala svůj blogovací kalendář a dostala se ke svátku svatého Patrika, hned jsem věděla, co pro vás připravím.


Jako správná ženská Baileys nikdy neodolám a od té doby, co mám recept na domácí, si ho můžu dopřát každý večer.

Tedy pokud bych nepřemýšlela čas . JEDNODUCHÉ A MOC DOBRÉ DOMÁCÍ BAILEYS. Recept , podle kterého se vám Karamelový likér - Baileys zaručeně povede, najdete na Labužník. Podívejte se na fotografie a hodnocení ostatních kuchařů. Koláč byl sice chuťově dobrý ,ale nešel vůbec nakrajet a na talíři vypadal hrozně.


Take jsem dala polovinu másla ,stačilo to ,ale těsto moc neladilo s tou. Před svátky všichni tradičně tráví spoustu hodin pečením cukroví a nebo čas věnují výrobě vlastního likéru. My Vám dnes ukážeme recept na likér, do kterého nepotřebujete žádné kondenzované mléko, přesto bude likér smetanový, sladký a lahodný.


Nechte vychladnout a teprve pak plechovku otevřete. Tuto část přípravy můžete přeskočit, pokud jste koupili kondenzované mléko již zkaramelizované. Zkaramelizované kondenzované mléko v míse promíchejte s kávou, vanilkou a brandy dohladka. Nalijte do jedné velké sterilizované . Doplníme zbylou smetanou , přilijeme k žloutkové pěně, nádobu vložíme do horké vodní lázně a šleháme do zhoustnutí. Potom nádobu vyjmeme a za občasného prošlehání necháme vychladnout.


Pak přilijeme rum a přelijeme . Nevšední spojení irské whiskey a smetany dalo vzniknout neobyčejnému likéru. Z čeho přesně se vyrábí, jak vznikl a jak ho pít, všechny tyto otázky se pokusíme zodpovědět. Vaříme celé nenačaté plechovky.


Plechovky salka dáme vařit do vody asi na hodinu a půl.

Po uvaření necháme vystydnout. Můžeme si uvařit klidně den dopředu. Vychladlé salko dáme do mixéru a vyšleháme spolu s rumem, smetanou a kondenzovaným mlékem. Podáváme s kostkami ledu . Pak dáme vychladit do ledničky.


Baileys nezaměnitelnou chuť, kterou si zamilovaly miliony žen. Baileys se vám díky své krémové konzistenci přímo rozplyne na jazyku. Ucítíte lehké čokoládové aroma s tóny vanilky a whiskey ve spojení se smetanou a kakaem dotvoří sametově luxusní zážitek.


Kakaová roláda s pudinkovým krémem recept - TopRecepty. David Dan ředitel nápojové společnosti Gilbeys of Ireland. Společně s týmem technických odborníků si všiml možnosti vyrábět nový nápoj. Bylo důležité, aby suroviny byly snadno dostupné a pocházely z Irska.


Davi jako správný Ir, se nechal inspirovat dvěmi největšími tradicemi své . Tiramisu sama dělávám, často jen s tvarohem, ale tato verze je opravdu velmi odlišná a jednou za čas rozhodně nevadí trochu si přilepšit :).

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.