Froté prostěradla 160x200

Bambus je biologicky odbouratelný, šetrný k životnímu prostředí, materi. Bambusové froté prostěradlo bílé Přelom v textilním průmyslu Greno představuje inovativní kolekci froté prostěradel s bambusem. Jsou opatřena gumou všitou v tunýlku, což v. Vybělené: Výrobek se nesmí bělit. Lze žehlit při normálních teplotách (max.


150ºC). Chemické čištění: Výrobek nelze chemicky čistit.

Instrukce: Před použitím vyperte, Perte s podobnými . Kvalitní prostěradlo je nedílnou součástí lůžka. Aby dobře sloužilo, musí dobře sedět na matraci, mít příjemný povrch a také krásné a kvalitní barvy. Vhodné na vyšší matrace – kvalitní a české froté prostěradla 1x 200. Vhodná na vyšší matrace kvalitní napínací froté prostěradla 160x2. V mnoha trendových barvách, klasické i atypické rozměry, tak široká je nabídka našich froté prostěradel.


Všechny velikosti mají gumu všitou v tunýlku. Složení prostěradel je  . Tento rozměr si u nás můžete zakoupit také v provedení jersey, batikované froté prostěradlo či oblíbené nepromokavé prostěradlo pro děti nebo seniory.

Udělejte si přehled o cenách, přečtěte si recenze a hodnocení, zjistěte dostupnost nebo najděte podobné produkty a vhodné příslušenství. Je libo prostěradla, které jsou na dotek hřejivá a příjemná? Gemini froté prostěradlo 160x2, fialové.


Pak jste na správné adrese. K hezkému povlečení bez pochyby patří vkusně sladěné a kvalitní froté prostěradlo. Tvoří jej smyčková tkanina, složená kombinací bavlny a polyesteru.


Každá žena jistě ocení, že se . Naše cena v EUR:1EUR. Prostěradla před prvním použitím minimálně jednou vyperte. Barevná prostěradla perte odděleně od ostatního prádla Doporučená prací teplota je ° C. Jersey prostěradla není nutné žehlit, froté prostěradla nežehlete vůbec Při praní froté prostěradel nepoužívejte aviváž, která nemá dobrý vliv na strukturu látky Sušení v . Oblíbená froté prostěradla nabízí vysoký komfort a pohodlí. Směsové froté v sytých i jemných pastelových barvách o rozměru 160x200. Froté napínací prostěradla české výroby.


Jsme česká firma ČESKA Online s. Prodáváme bytový textil a ložní prádlo z České republiky, té nejvyšší kvality. Ať již u nás koupíte prostěradlo či povlečení, vždy si můžete být jistí, že před jeho uvedením do prodeje musí zboží nejprve projít naším vlastním testem kvality - především několikanásobným praním, abychom .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.