Venkovní cedule

V oblasti venkovní reklamy (outdoor reklamy) jsou nejoblíbenější jsou platové cedule , potištěné plachty, vlajky, śíťoviny a všelijaké další poutače na sloupech, zábradlích, domech, atd. Nesmíme však zapomenout ani na světelné panely, plastické nápisy, billboardy. Téměř vše je potiskováno barevným . Vyrábí se v různých provedeních v závislosti na použitých materiálech a jejich kombinacích.


Polepují se tištěnou grafikou většinou s laminací a používají se různé podkladové materiály jako hliník, sklo, plech, . Lesy ČR ( venkovní ceule na stěnu nebo na plot).

Autosalon OlfinCar, Hradec Králové 1a16Autosalon OlfinCar, Hradec Králové. RWE - atika stanice CNG 1a17RWE - atika stanice CNG. Totem do exteriéru (Prima Hradec Králové) 1a18Totem do exteriéru (Prima Hradec Králové). Exteriérové totemy (Hradec Králové) . K dokonalé navigaci patří i různé směrovky.


Nejen grafikou (šipkou) ale i tvarem mohou určovat daný směr. Texty, šipky a symboly, které obsahují, jsou snadno opravitelné. Vlastní směrovky pak lze „přesouvat“ a aktualizovat.


Venkovní směrová cedule vícelamelová na stojnách (Domov důchodců Hradec Králové).

Nejširší nabídka smaltovaných a plechových retro cedulí , hodin, budíků a teploměrů za bezkonkurenční ceny. Případně je možné zvolit sklo nebo akrylát. Tyto materiály dobře odolávají povětrnostním vlivům a mají dlouhou životnost. Venkovní plechové cedule z hliníku pro Vás vyrábíme dokonce s 5-letou zárukou!


Jsme specialisté na výrobu venkovní reklamy. Od polepů výloh, po světelnou reklamu a reklamní cedule a billboardy. Buďte vidět na správných místech. Orientační systémy venkovní i interiérové. Informační a orientační systémy plní navigační funkci v rozsáhlých komplexech administračních budov (nejčastěji úřadů či nemocnic) a pomáhají tak návštěvníkům se zorientovat a najít to, co hledají.


Ideální trvalé vnitřní a venkovní reklamu. Rok bezpečně podporuje tuhé grafické panely v různých materiálů. Rok je ideální pro značení, směrové displeje a outdoorové akce.


Plachtu (banner) Vám vyrobíme s potiskem kvalitním inkoustem odolným proti povětrnostním vlivům. Dále je také možnost potisknout průhlednou síťovinu(mesh ), zde je materiál lehčí a díky struktuře lépe odolá proti větru, proto se používá na místa kde velice fouká. Plachty i síťoviny mají po obvodu kovové nebo plastové . Vyrábíme vnitřní i venkovní cedulí pomoci technologie laserového gravírování.


Výroba cedulí na míru podle přání zákazníka. Příjemné ceny a rychle dodání.

Venkovní cedule jsou vyrobeny buď z tvrzeného plastu a nebo z materiálů v kombinací plastu a kovu. Potisk na cedulích je ještě. Díky navigačním cedulím se k vám zákazníci snáze dostanou. Návrh nejefektivnějšího rozmístění navigačních cedulí zpracujeme do mapy kteréhokoliv města v ČR. Vám opatříme pozinkovanými očky.


PVC DESKY PRO REKLAMNÍ CEDULE , CENÍK. LED halogeny 20W pro osvětlení reklamní cedule studená bílá venkovní LED osvětlení LED reflektory na reklamní nápis LED halogen. Tento LED reflektor nahradí 150W. Ale i tak běžného produktu se snažíme klientům poskytnout díky elegantní i vtipné grafice maximální účinnost a správnou volbou technologie a materiálu optimální trvanlivost a odolnost. Proto na venkovní cedule větších rozměrů preferujeme sendvičové desky typu Dibond.


Cedule a poutače jsou základem reklamy.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.